3 znamení zvěrokruhu, která si každý přeje mít po svém boku

Vybrali jste si extrémně atraktivního partnera?
Zdroj: Pixabay

Každý vedle sebe chceme člověka, který nás bude podporovat nejen v dobrých časech, ale hlavně v těch těžkých. Protože život často přináší situace, v nichž se potřebujeme o někoho opřít.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 28. 04. 2021 07:00

Ne každý člověk je však takovou záchranou. Někteří od problémů utíkají, nepomáhají druhým nebo zkrátka nechtějí řešit jejich starosti. Ve vztahu však nejde jen o to dobré, ale přichází mnoho zlého, ve kterém je třeba fungovat společně. Víte, která znamení zvěrokruhu jsou ta, která vás vždy podrží?

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jsou to neuvěřitelně silné osobnosti vždy připravené pomoci ostatním. Mnohokrát i navzdory svým pocitům a svému duševnímu zdraví. Pokud se stane nějaký malér, v prvním momentě se nehroutí, fungují a řeší. Často jim vážnost situace dochází mnohem později, proto dokážou v první chvíli podat pomocnou ruku.

Jakákoliv situace nastane, zvládají ji s grácií. Své záměry mají vždy promyšlené několik kroků dopředu, nikdy vás tak nenechají na holičkách. Často jsou pro své partnery oporou a stabilní zdí. Pokud mají muži vedle sebe ženu Vodnářku, jde o neuvěřitelné štěstí. Protože její ambice jí nikdy nedovolí nechat vše na muži. Vodnář muž se o vás zase postará jako o královnu. Jackpot!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jejich empatie a nastavení mysli jim dává velkou ochotu pomáhat. Pokud máte jakýkoliv problém, stačí jeden telefonát a Ryba se okamžitě stará, přičemž nebere ohled na sebe. Vydá se za všeho, jen abyste byli v pohodě. Dost často ji pak kvůli tomu někdo využije.

Jako partner jsou Ryby hotový poklad. Dokonce i muž ve znamení Ryb uvaří a postará se o vás. Dají hodně na svou duši, proto jednají v jejím nejlepším zájmu. Mají neuvěřitelný přehled o tom, co je v životě správné a za svými názory si stojí. Naopak jim nedělá problém se vzepřít komukoliv, u koho cítí nespravedlnost vůči druhému. Jako rodiče jsou zbožňovaní dětmi i v pubertě!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Má v sobě přirozenou potřebu ochrany, a to zejména své rodiny a partnerského vztahu. Bojuje o něj do poslední minuty a nikdy nic nevzdává. V jeho povaze je vyhrávat, s čímž se pojí i to, že pokud je nějaký problém, potřebuje ho vyřešit. Můžete se na něj kdykoliv spolehnout, nepodrazí vás. Jeho hrdost by mu nedovolila jednat nečestně.

Jsou obětaví a za svou „smečku“ se perou do posledního dechu. Nezáleží na tom, jestli jste partner, potomek nebo kamarád. Ochrana Lva vás bude provázet na každém kroku. Neváhejte mu zavolat kdykoliv, neodmítne vás. A pokud vám jednou pomůže, nikdy vám to zpětně nevyčte. To ho odlišuje od Vodnáře a Ryb, kteří to v úzkých dělají poměrně často.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články