Bára (32): Manžel nařídil kamarádovi, aby mě kontroloval, když není doma. Tak jsem toho využila

Bára (32): Manžel nařídil kamarádovi, aby mě kontroloval, když není doma. Tak jsem toho využila

Paní Bára je často sama, protože její manžel jezdí s kamionem. Ve volném čase se věnovala svým koníčkům, ale on jí nevěřil a posílal k nim domů kamaráda, aby Báru kontroloval. Jak to dopadlo?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 23. 02. 2021 18:00

Manželství s Martinem (36) není takové, jak jsem si představovala. Když jsem ho poznala, sliboval mi, že přestane jezdit s kamionem. Už je to pět let a zatím se nic nezměnilo.

Musela jsem si vystačit sama

Pořád to odkládal na „až“. Až si vydělá víc peněz, až si najde lepší práci apod. Byla jsem věčně sama. Ani se nám zatím nepodařilo založit rodinu. Dřív jsem alespoň chodila do posilovny nebo někam s kamarádkami, teď je všechno zavřené, tak jsem si vymyslela jinou zábavu.

Začala jsem malovat, cvičím doma a každý večer se začtu do knihy. Rozdělila jsem si to časově, abych se donutila něco dělat. Jsem člověk, který potřebuje řád, ale s Martinem je to těžké. Volá mi několikrát denně a já už si s ním nemám o čem povídat.

Jednou ke mně přišel manželův kamarád

Když mi zase volal, po půl hodině jsem to chtěla položit s tím, že už bude pět hodin a musím cvičit. „To počká, ne? Však to děláš doma,“ odvětil. Jenže mně už hovor s ním lezl na nervy a nechtěla jsem narušit svůj harmonogram. To ho naštvalo a hovor jsme opět ukončili rozhádaní.

Jednou k nám přišel jeho kamarád Ríša. „Ahoj, jel jsem kolem a chtěl jsem pozdravit Martina, ale on je vlastně pryč, co?“ řekl, přitom věděl, že jezdí domů jen o víkendu. Pozvala jsem ho dál, chvíli jsme se bavili a druhý den přijel znovu.

Když už mě podezírá, ať je to právem!

Martin říkal, že mu nezvedáš telefony, tak mě poslal, abych zkontroloval, jestli se ti něco nestalo,“ blekotal mezi dveřmi. „Ale já žádné zmeškané hovory nemám,“ ukazovala jsem mu telefon a vtom mi to došlo. „On tě poslal z jinýho důvodu, přiznej se,“ uhodila jsem na něj.

„On se bojí, že mu lžeš. Prý by na tobě cvičení dávno bylo vidět,“ vysvětlil mi. Strašně jsem se s Martinem pohádala. On měl přesto tu drzost ke mně Richarda poslat znovu. Tentokrát na mě ale nezvonil, jen seděl v autě před domem a asi mu to samotnému bylo nepříjemné.

Nevím, co to do mě vjelo, ale pozvala jsem ho dál. „Když mi vyčítá, že tu mám chlapa, tak ať je to aspoň pravda,“ prohlásila jsem a políbila ho. Richard mě odstrčil, ale během vteřiny jsme se líbali znovu. A tím mě to jeho sledování začalo bavit a mám ho vlastně i místo cvičení. Navíc si jsem jistá, že se Richard nepřizná. S kým jiným bych měla manžela podvádět než s tím, koho na mě nasadil? Vždyť je to geniální!

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články