Lucka (29): Omylem jsem si přečetla zprávy, které psal přítel bývalce. Jedna mě opravdu šokovala

Lucka (29): Omylem jsem si přečetla zprávy, které psal přítel bývalce. Jedna mě opravdu šokovala

Paní Lucka chtěla překvapit svého přítele tím, že mu dá jako tapetu do mobilu fotku z ultrazvuku jejich prvního očekávaného potomka. Jenže přitom narazila na zprávy od jeho bývalé přítelkyně. A bylo po překvapení i po náladě.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 02. 2021 11:30

Když se mi nedostavila menstruace a byla jsem neustále podrážděná, okamžitě mě napadlo, že jsem těhotná. S Markem jsme o dětech ještě nemluvili, ale věděla jsem, že bychom to určitě zvládli.

Chtěla jsem ho překvapit

Jakmile jsem to měla potvrzené od doktora a držela jsem v ruce fotku z ultrazvuku, přemýšlela jsem, jak bych mu to netradičně oznámila. A jelikož má v telefonu jako tapetu naši společnou fotku, napadlo mě, že bych ji vyměnila za tu z ultrazvuku. Jediné, co jsem k tomu potřebovala, byl jeho telefon.

S Markem jsme se po obědě dívali na televizi a on usnul. Nahlas chrápal a já jsem věděla, že to je moje šance. Vzala jsem telefon, otiskla jsem jeho palec na displej, abych se do něj dostala, a hotovo.

Našla jsem konverzaci s jeho bývalkou

Říkala jsem si, že nejrychlejší bude fotku poslat do chatovací aplikace, kterou používáme. Jen bych ji stáhla, dala jako tapetu a zprávu vymazala. Jenže člověk míní, pánbůh mění. Jak jsem do té aplikace vlezla, přímo přede mnou se objevila Markova konverzace s jeho bývalkou Lenkou.

Kdysi jsme se o expartnerech bavili a já si pamatuji, jak na ni nadával, že byla k ničemu, ani uvařit neuměla a v posteli to stálo za starou bačkoru. Zajímalo mě, co si psali, tak jsem konverzaci otevřela. Nestačila jsem se divit.

Psal jí o mně nestoudné věci

Podle všeho mu ona napsala jako první a ptala se, jak se má. On jí odepsal, že to není žádná hitparáda a že má novou holku. „Fakt? A jak se jmenuje tvoje mladá?“ zajímalo ji a Markova odpověď mě dorazila: „Haha, prej mladá. To fakt není, ale jmenuje se Lucka.“ V tu chvíli mi srdce bušilo jako o závod. Ona je totiž mladší. Já jsem pro něj najednou stará? To ale nebylo všechno.

Lenka mu psala, že má také nového přítele a bude se vdávat, a to Marka nenechalo klidným. „Vdávat? Neee. Měl jsem to být já, koho si vezmeš.“ Ona mu obratem odepsala, že bude vzorná ženuška. Na to konto jí vylíčil, že tohle mu u ní hrozně chybělo a často na ni myslí. Jsem z toho strašně špatná, protože s ním čekám dítě, miluji ho a myslela jsem, že on to má stejně.

Nemohu mu říct, že jsme to četla, naštval by se, že mu lezu do telefonu, a nevím, jak se ho zeptat, aby to nezjistil. Každopádně fotku jsem tam nedala, takže o těhotenství neví, možná by ani neměl radost. Já teď dobrou náladou také zrovna neoplývám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články