Markéta (30): Omylem jsem zahlédla, jak mě má partner uloženou v telefonu. Je to ponižující

rozčilená žena s telefonem
Zdroj: Freepik.com

Markéta ráno volala svému partnerovi, jenže zaslechla, že telefon zvoní doma. Šla ho proto najít. Nešlo si nevšimnout, jak ji má uloženou. Jí se to velice dotklo, ale pořádný šok ji teprve čekal.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 31. 01. 2021 08:30

Minulý týden jsem vstala a překvapilo mě, že Adam už je na nohou. Byl osprchovaný, oholený a pospíchal do práce. Jak odešel, vzala jsem do ruky telefon, protože jsem se ho chtěla ještě na něco zeptat.

Zapomněl doma mobil

Jenže jsem slyšela, že jeho mobil zvoní doma, a pátrala jsem, kde je. Byl v ložnici a já se zděsila, že to Adamovi nemám jak dát vědět. Jak jsem odhrnula deku, viděla jsem, jak mě má uloženou. Na displeji stálo „Sexy Maky“ a byla u toho fotka.

Vyrazilo mi to dech

Bohužel, ne ledajaká fotka. Ženské sexy tělo, oříznuté tak, aby nebyla vidět hlava. Krajkové prádlo, které prosvítalo a smyslná póza. Zírala jsem na to několik minut, a když to přestalo vyzvánět, zavolala jsem mu znovu, abych se přesvědčila, že se mi to nezdá.

Nezdálo. Dostala jsem strašný vztek, tím spíš, že se máme v květnu brát. Jsme spolu dva roky a já jsem až teď zjistila, jak se za mě stydí.

Adam si pro telefon přijel asi za dvacet minut a já jsem mu ho už ve dveřích omlátila o hlavu. „To si děláš srandu, že mě máš takhle uloženou!“ křičela jsem na něj a on mi ustupoval a snažil se chytit moje ruce.

Tomu byste nevěřili

Dožadovala jsem se vysvětlení, proč tam nemá moji fotku a musí si trapně stahovat nějaké cizí ženské z internetu, ještě navíc polonahé. „To není z internetu,“ bránil se a pak se zasekl, jelikož mu došlo, co vypustil z pusy. „A odkud to je?“

Adam se mi přiznal, že to je jeho bývalá přítelkyně Lucka a nemyslel to zle. „Vypadáte skoro stejně a ty bys mi žádnou takovou fotku určitě nedala,“ hájil se. Prý mu dělalo dobře, že mě chlapi v práci obdivují, když mu volám. Jenže upřímně? Já takhle nevypadám. To, že si tam dal sexy fotku svojí bývalé a napsal k tomu moje jméno, mě neobměkčilo, ba naopak. Je to strašně ponižující.

Volám mu několikrát denně a on pokaždé slintá nad expřítelkyní, která má větší prsa, hezčí boky a já nevím, co ještě. Adam to přede mnou smazal a nemá tam teď nic, ale já mám strach, jestli mi není nevěrný. Určitě bych na to přišla zase až později.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články