3 znamení zvěrokruhu, která patří mezi ta nejnáruživější

3 znamení zvěrokruhu, která patří mezi ta nejnáruživější
Zdroj: Freepik
VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.): Vodnáři nejsou přílišnými nadšenci sexu a s partnery si raději povídají, nebo se chovají jako kamarádi. Sex je pro ně spíše nutností, příliš si ho neužívají.RYBY (21. 2. - 20. 3.): Ryby prožívají největší slast při poloze vestoje a zezadu. Cítí při tom naprostou intimitu, a zároveň mají prostor pro sebe. Tím, že vám partner nekouká do obličeje, se dokážete perfektně uvolnit a sex si užít.BERAN (21. 3. - 20. 4.): Beranům je jedno, v jaké poloze mají sex, ale nejvíce je rozhicují tvrdší praktiky, pro mnohé až zvláštní.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býci to mají rádi na židli. Nasednout na partnera na židli nadchne nejen vás, ale i vašeho partnera. Počáteční ostych, vystřídá neuvěřitelná­ slast.+ 8 fotek+ 9 fotek

Znamení zvěrokruhu odhaluje mnohé nejen o naší povaze a charakterových vlastnostech. Prozradí nám třeba i to, jak výrazná je naše sexuální touha.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 22. 01. 2021 07:06

Věděli jste, že znamení zvěrokruhu má velký vliv na váš sexuální apetit? Zatímco někteří jen zřídka pociťují potřebu sexuálního uspokojení, jiní by se rozkoši oddávali každý den. Řekneme vám, která tři znamení zvěrokruhu chtějí sex nejčastěji.

Znamení zvěrokruhu Štír

To, že jsou Štíři obecně velmi temperamentní a sebevědomí, se odráží také v jejich sexuálním životě. Nejraději by měli sex po celý den. Jelikož je to ale v praxi obtížné, probíhá často alespoň v představách.

Znamení zvěrokruhu Střelec

Střelec potřebuje fyzickou blízkost a je známý neúnavnou energií, kterou velmi rád ukazuje v posteli. To však platí pouze v případě, že je jeho mysl zaměřena tímto směrem. Jakmile ho něco rozptýlí, jeho sexuální touha se výrazně sníží.

Znamení zvěrokruhu Rak

Raci jsou velmi smyslné znamení zvěrokruhu. Milují být milováni, být středem sexuálního zájmu svého partnera. Nejraději by na sebe strhávali pozornost celý den. Pokud jde o četnost, klidně by se milovali bez přestávky. Jen to s nimi nebude vždy divočina.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články