3 znamení zvěrokruhu, která si na postelové hrátky nebojí vzít řádné vybavení

3 znamení zvěrokruhu, která si na postelové hrátky nebojí vzít řádné vybavení
Zdroj: Freepik

Toužíte po postelovém dobrodružství, které se vymyká běžným standardům? Pojďte se s námi podívat na tři znamení zvěrokruhu, se kterými se při milování rozhodně nudit nebudete, protože mají doma slušné zásoby erotických hraček a nerozpakují se je použít.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 19. 05. 2021 07:00

Tyto lidi nejčastěji najdete mezi zákazníky sexshopů, kde si s oblibou vybírají nové zboží do svého již tak rozsáhlého arzenálu. O která znamení zvěrokruhu se konkrétně jedná?

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Kdyby něco, od nás to nemáte, ale Raci jsou mistři nevěry. Milují svou rodinu, udělají pro ni cokoliv, ale za dobrý sex půjdou světa kraj. Totéž platí i o erotických hračkách.

Dostanete je na pouta, bičíky i zavázané oči. A pokud je budete chtít poslouchat, budou vás milovat až do smrti. To vám slibujeme. Ale trochu přitom držíme palce...

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Sexuálním hračkám jsou tak otevření proto, že to dělá jejich milování nevšedním. Nenávidí stereotyp a vše, co do něj sklouzává, od sebe odhánějí.

Mají rádi velmi specifické hračky, které nejsou po chuti úplně každému. Užijete si s nimi spoustu dobrodružství, doma toho totiž mají opravdu požehnaně.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Mistři v nakupování hraček, to jsou Střelci. Ženy v tomto znamení mívají doma doslova tajnou almaru! Jsou velmi otevřené všemu, co jim přinese zasloužené potěšení.

Jsou také mistryněmi masturbace, často tak s těmito hračkami umějí zacházet mnohem lépe než jejich partneři. Nebojí se zkrátka zjistit, co jim dělá dobře.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články