3 znamení zvěrokruhu, která jsou minimálně naoko ztělesněním klidu

3 znamení zvěrokruhu, která jsou minimálně naoko ztělesněním klidu
Zdroj: Freepik

Nerozhodíte je ničím, nenechají se vyprovokovat a nikdy, ale nikdy se nehádají. Která tři znamení zvěrokruhu zůstávají za každých okolností v klidu?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 16. 05. 2021 07:00

Pojďte se s námi podívat, kteří lidé zachovávají podle horoskopu chladnou hlavu i v těch nejtěžších momentech. Nepředvídatelné situace je nerozhodí a ohnivou živelnost u nich neuvidíte.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Nebudou se s vámi hádat, spíše lidmi pohrdají. A pokud mají pochyby o vaší inteligenci, dají vám to jasně najevo. Máloco je přesvědčí k tomu, aby se s vámi vůbec pouštěli do diskuze.

Když to udělají, stejně si o vás myslí svoje. Jsou nadřazení a neupřímní, většinu lidí ze svého okolí považují za pitomce. Nikdy vám to však neřeknou a mile se na vás umívají. Zachovávají klid, ale faleš by mohli rozdávat.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Nekonfliktní Ryby raději fňukají někde o samotě, stěžují si, jak je život těžký a že jim nic není dopřáváno. Na lidi se usmívají a připíjejí si s nimi, za rohem jste pro ně ale absolutn nula.

Povyšují se nad všechny, i když sami většinou nic nemají. Nesvěřujte jim tajemství, řeknou ho všem. Ale stavte se na kafe! Budou se usmívat, poslouchat každé vaše slovo a tvářit se, že jsou vlastně vašimi nejlepšími přáteli. 

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Nerozhodíte je vůbec ničím. Nehádají se, vše řeší v klidu a jsou extrémně flegmatičtí. Hodně přemýšlejí a jsou citliví, navenek to však najevo nedají. Nepromítají do svého jednání přehnané emoce a drží se zpátky.

Jsou vyrovnaní a stabilní a to především vůči svému okolí. Někteří, zejména ti s ascendetem ve Vodnáři, dokážou pořádně vybouchnout v partnerských hádkách. To se však děje pouze výjimečně.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články