Ženská masturbace: Šílené pomůcky i situace, které umí udělat dobře

Ženská masturbace: Šílené pomůcky i situace, které umí udělat dobře
Zdroj: unsplash.com

Zkuste při masturbaci něco nového.
Coby náhrada za penis se dá využít spousta druhů zeleniny.
Orgasmus zlepšuje náladu a pomáhá od depresí.
Telefon má širokou škálu využití.+ 1 fotka+ 2 fotky

Masturbace je součástí života nás všech a málokdo si dokonce dokáže jen stěží představit den bez ní. Způsobů jejího provedení je nepřeberné množství. Existují však takové techniky, ze kterých se vám dost možná zatočí hlava.

Petr Jirsa
Petr Jirsa 13. 08. 2020 18:00

Způsobů, jak si udělat dobře, najdete na internetu opravdu spoustu. Ať už jde o techniku masturbace či různé pomůcky, není těžké objevit velmi podrobné návody. Přesto může nastat doba, kdy klasická masturbace nestačí, a tak se lidé pouštějí do různých experimentů. Jaké jsou ty nejšílenější? 

Kulma na vlasy

Nebojte se! Kulma během používání není zapnutá. Její výhodou je však možnost nahřátí, díky čemuž může masturbace získat zcela nový rozměr. Ženy, které to s kulmou vyzkoušely, tvrdí že se zážitek velmi přiblížil k pocitům prožívaným během klasické soulože.

Pračka a ždímání

Sex na pračce je relativně známou záležitostí. Věděli jste však, že se na cestě za orgasmem obejdete i bez partnera? Stačí na pračku nasednout a užít si jízdu během programu ždímání. 

Vibrační hřeben

Hřebeny s vibracemi určené pro masáž hlavy jsou dnes již naprosto dostupným zbožím. Kromě hlavy si s ním však můžete „namasírovat” i něco jiného. Jeho pořízení se hodí i pro ty, které by si rády dopřály nějakou hračku, ale příliš se stydí navštívit sex shop.

Mrkev, okurka, pro odvážné lilek

Snad každé ženě někdy proběhla hlavou myšlenka na masturbaci s pomocí některého z druhů zeleniny. Ne každá byla však natolik odvážná, aby to vyzkoušela. A ty, které do toho šly, si většinou neodnesly tak úplně příjemné pocity. Zásadní je zeleninu nechat stát několik hodin v pokojové teplotě, v případě vytažení z lednice. Doporučuje se na ni také navléknout prezervativ. Možná s ní nedocílíte nejlepšího orgasmu, ale když není zbytí…

Mobilní telefon

Věc, kterou u sebe máme vždy a všude. Mobilní telefon má široké spektrum využití a vibrační motorky nacházející se v jejich tělech umí divy. Je ovšem potřeba dbát zvýšené opatrnosti, hlavně co se hygieny týče. Mobilní telefony jsou jednou z nejkontaminovanějších věcí bakteriemi a poslední, co od masturbace chcete, je neznámá vyrážka (v lepším případě). Proto by se telefon neměl nikdy pokládat přímo na holý klín.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články