Ženy narozené ve znamení Býka: Skutečné dámy se smyslem pro pořádek

Ženy narozené ve znamení Býka: Skutečné dámy se smyslem pro pořádek
Zdroj: Pixabay

V prosluněných dubnových dnech převzalo vládu znamení Býka. Ženy narozené v tomto znamení mají silné estetické cítění a vřelý vztah k přírodě. Ve společnosti rozdávají úsměvy, ale potřebují i chvíle samoty a klidu. Nesnášejí chaos a nepořádek a bedlivě si střeží svoje soukromí, do kterého si pustí jen málokoho. Nikdy se je nesnažte rozčílit, protože dokáží svého protivníka zadupat kopyty do země.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 20. 04. 2020 11:11

Býk patří do skupiny zemských znamení a jeho planetárním vládcem je Venuše. Všechna zemská znamení se vyznačují stabilitou a orientací na materiálno. Planeta lásky Venuše zaručuje dobrý vkus, vrozenou eleganci a jistou poživačnost. Býčice jsou rozvážné a dokáží se radovat ze života. Když budete Býčici hladit hezky po srsti, změní se v malé a nevinné telátko. V případě, že ji začnete dráždit pomyslným rudým šátkem, změní se v rozzuřené zvíře, které vás zadupe do země.

S kým to Býčici klape?

Býčici vyhovuje romantický Rak, který do vztahu přináší něhu a vyšší ideály. Rak je rodinný typ, což Býčici imponuje, jelikož je také rodinně založená. Těmto ženám imponuje další zrozenec zemského znamení, kterým je Kozoroh. Obdivují Kozorohovy ambice a pracovitost, jelikož Býčice občas sklouzávají k lenivosti. S Kozorohem mají společnou orientaci na materiální hodnoty. Prakticky založená Panna si má s Býčicí, co říct, protože je také dochvilná a spolehlivá.

Komu by se měla Býčice vyhnout?

Lev může být pro Býčici až příliš dominantní, proto v takovém vztahu často dochází k boji o moc a jistému přetahování. Vodnářům Býčice moc nerozumí, zdají se jí tak trochu podivní. S druhým Býkem jí to také příliš neklape, protože jsou oba stejní a jejich soužití připomíná pohled do zrcadla. Váhy připadají Býčici díky své vzdušné konzistenci neuchopitelné a trochu lehkomyslné.

Býčice a mateřství

Býčice jsou milující maminky, které po dětech touží. Snaží se svoje potomky materiálně zabezpečit a vytváří pro ně milující domov. Bývají dost ambiciózní a rády vymýšlejí nejrůznější aktivity. Chtějí rozhodovat, proto mohou být až příliš autoritativní. Pokud je jejich dítě zrozencem vodního znamení, může se stát, že nebude příliš rozumět jeho emotivní povaze.

Býčice a zdraví

Býčice mají poměrně pevné zdraví. Ve vyšším věku je mohou trápit problémy s nadváhou, za které často může nedostatek pohybu. Trápit je mohou onemocnění krku a dutiny ústní, proto by nikdy neměly zanedbávat ústní hygienu ani pravidelné prohlídky u zubaře. Dostavit se mohou také bolesti krční páteře, od kterých jim pomůže správné cvičení a držení těla. Po psychické stránce se na nich může podepsat potlačování vzteku, které pak vede k celkové rozladěnosti.

Býčice a profese

K Býčici se hodí povolání, v němž zužitkuje svoji stálost a vytrvalost. Má vztah k majetku, financím a půdě. Hodí se k ní práce v zemědělství, lesnictví a ekologii. Úspěšná bývá také v obchodě s nemovitostmi či uměním. Jelikož má vztah ke zvířatům nabízí se veterinářka nebo ošetřovatelka. Býčice také rády jedí, proto jsou z nich dobré kuchařky a cukrářky.

Býčice a finance

Pro Býčici jsou finance důležité a umí s nimi nakládat. Většina Býčic jsou ženy, které peníze vydělat umí a nemají problém s udržením rodinného rozpočtu. Častokrát chtějí být těmi, kdo doma drží kasu a jejich partneři se tomu nebrání, jelikož vědí, že Býčice nešlápne vedle.

Býčice a sport

Býčice mají rády sport, který se dá vykonávat v přírodě, proto jim vyhovuje turistika, lyžování, cyklistika. Vhodné jsou také silové sporty, při kterých může Býčice vybít případnou agresi. Bavit ji budou kuželky a golf. Jelikož je esteticky založená, může vyzkoušet tanec či krasobruslení.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články