Horoskop, který vás (možná) urazí: Co spolehlivě vytočí jednotlivá znamení zvěrokruhu!

Horoskop, který vás (možná) urazí: Co spolehlivě vytočí jednotlivá znamení zvěrokruhu!
Zdroj: Freepik

Každý má citlivé místo, které se dá zasáhnout. Znamení zvěrokruhu dokáže napovědět, které je to vaše. S informacemi zacházejte podle svého nejlepšího vědomí a svědomí!

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran je velice bojovné znamení, které nesnáší prohry. Pokud chcete vytočit Berana, začněte vytahovat jeho neúspěchy a nahlas je kritizujte. Počítejte však s tím, že Beran velice rychle přejde do protiútoku, jeho hvězdným patronem je totiž bůh války Mars.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk se rád chlubí tím, co dokázal a vybudoval. Pokud ho chcete naštvat, začněte jeho zásluhy snižovat a jeho úspěchy považujte za naprosto nevýznamné. Býk začne vidět rudě, když se budete navážet do práce, kterou podle sebe dělá naprosto skvěle.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci často mění svoje názory a nejsou zrovna stabilní. Do nepříjemné situace je dostanete, když je konfrontujete s jejich předchozími názory a budete požadovat vysvětlení. Chtějte po Blíženci, aby vám přesně osvětlil, proč v minulosti zastával jiný názor.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raka dostanete, když ho kvůli jeho emocím označíte za uplakánka. Rak se samozřejmě bude tvářit, že je silný, ale je to jen maska. Zavzpomínejte na chvíle, kdy byl Rak bezmocný a mluvte o něm jako o slabém. Uvidíte, že další výbuch vzteku na sebe nenechá dlouho čekat.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je rád středem pozornosti, proto nemá rád, když ho ostatní přehlížejí. Zkuste Lva ignorovat a řekněte mu, že nemáte žádný důvod se o něj zajímat, když jsou v okolí daleko atraktivnější lidé. Lev se buďto urazí a odejde, nebo se bude snažit všemožně upoutat vaši pozornost.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna má ráda řád, proto ji vykolejíte, když do jejího života vnesete chaos. Začněte porušovat pravidla a chovejte se drze, když vás Panna na nevhodné způsoby upozorní. Také můžete po Panně začít chtít, aby dělala věci úplně jinak, než je zvyklá, bude pak bezradná.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Lidé ve znamení Vah nemají rády konflikty, proto po nich chtějte, aby druhému řekli nepříjemnou pravdu. Váha se bude snažit podobné situaci vyhnout a nějak se z ní vykroutit, protože není člověkem na "špinavou práci". Pokud nemá kam utéct, začne být silně nervózní. Rovnováha Vah je křehká.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pokud chcete vytočit Štíra, začněte na veřejnosti probírat něco, co považuje za svoji osobní věc. Ještě více ho rozčílí, když ono vyzrazené tajemství nebude vůbec pravdivé, jelikož jste si ho zvládli vymyslet sami. Počítejte ale s protiútokem, Štír je silně jedovatý.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou velice svobodomyslní, proto nesnášejí, když s nimi někdo jedná formou příkazů a zákazů. Začněte říkat Střelci, že některé věci jednoduše musí a jeho argumenty vůbec neposlouchejte. Pokud Střelec neuteče hned, znamená to, že mu na vás asi opravdu záleží.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je racionální a zakládá si na tom. Pokud ho chcete rozčílit, označte jeho nápady a plány za nereálné a jeho samého za nezodpovědného. Uvidíte, že se s vámi do krve pohádá a svoje stanoviska si bude chtít obhájit. Jeho argumenty pak jednoduše neposlouchejte.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři bývají dost lehkovážní a zajímají se o spoustu věcí, jejich zájem je však často povrchní. Vodnáře proto dostanete do úzkých, když se ho začnete ptát na detaily a podrobnosti. Rozčilený začne být v okamžiku, kdy mu prokážete, že o oblasti svého zájmu ve skutečnosti nic neví.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou náladové a nemají rády, když na jejich náladovost někdo upozorňuje. Zkuste projednou kritizovat emoce Ryby a uvidíte, že bez odezvy to nenechá. Citlivá je také na věci spojené s partnerem, proto nesnáší, když někdo začne propírat jejich vztah na veřejnosti.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články