3 znamení zvěrokruhu, která dokáží žárlit jako málokdo jiný!

Horoskop: 3 znamení zvěrokruhu, která dokáží žárlit jako málokdo jiný
Zdroj: Freepik

Žárlivost je ve vztahu jedna z nejběžnějších emocí. Někdo říká, že žárlení k partnerství prostě patří. Druhý namítá, že žárlivost je zlo a dokáže zničit i jinak dobrý vztah. Podívali jsme se na žárlení optikou horoskopu...

Jana Jánská
Jana Jánská 29. 01. 2023 05:51

Znáte charakteristiku žárlivosti? Jde o jednu z negativních lidských emocí, kdy člověk nadměrně lpí na určité osobě. Hodně se při tom trápí - strachuje se o ztrátu partnera, trpí pocitem méněcennosti. Na žárlivost se ale můžeme podívat i optikou astrologie. Tři znamení zvěrokruhu k ní prý mají větší sklony než jiná. Která to jsou?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Lidé narození ve znamení Berana jsou vášniví a často podléhají svým emocím. Žárlit dokáží opravdu bravurně. V takovém případně jednají bez rozmyslu. Proto dokáží napáchat obrovské škody. Pamatujte si, že rozzuřenému Beranovi je jedno, koho nabere na své rohy, proto se mu raději kliďte z cesty.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Zrozenci ve znamení Blíženců jsou rozporuplní a nikdy nevíte jistě, co od nich můžete čekat. Jedno jejich "dvojče" může být naprosto v klidu, aby vám to druhé vzápětí udělalo obrovskou žárlivou scénu. Buďte připraveni na to, že život s Blíženci je jedno velké překvapení, které může být zábavné, ale také velmi vyčerpávající.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Lidé ve znamení Štíra jsou od přírody nedůvěřiví, proto mají tendenci k jistému pochybování o věrnosti svého partnera. Zároveň jsou velmi vášniví, proto dokáží zcela podlehnout negativním emocím. Štír je kvůli tomu považován za jedno z nejžárlivějších znamení zvěrokruhu vůbec.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články