3 znamení zvěrokruhu, která ve druhé polovině roku rozšíří svou rodinu. Čeká to i vás?

Smích, dítě
Zdroj: Freepik

Podívejte se, která tři znamení zvěrokruhu mají do konce roku šanci rozšířit rodinu! Zejména ženy budou toužit po pevném a stabilním zázemí, které spatřují v rodině a dětech. Co čeká právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 26. 06. 2022 06:00

Pustit se do rodinného života je vždy odvážný krok! Podívejte se, kdo se se svým protějškem konečně shodne na tom, že je ten správný čas.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Váš záměr rozšířit svou rodinu o malého člena trochu překvapí kolegy v práci, kteří si mysleli, že se soustředíte hlavně na kariéru. Zbytek roku ale ukáže, že tohle je cesta, kterou byste se měli vydat.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Minulost necháte za sebou a vydáte se vstříc životu, po kterém vaše duše touží. Partner konečně svolí, že i by takovou životní změnu uvítal! To vás může překvapit, protože doteď tomu bylo přesně naopak. Máte jedinečnou šanci, tak ji nepromarněte.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

U vás je to jasné! Už dlouho toužíte rozšířit svou rodinu, někdo dokonce ne o prvního potomka, ale o další. Vězte, že vám hvězdy skutečně přejí. Nečekají vás žádné nesnáze nebo situace, kdy by vám život mohl padat na hlavu. Všechno do sebe perfektně zacvakne!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články