3 znamení zvěrokruhu, která hvězdy varují před nezřízeným utrácením peněz

3 znamení zvěrokruhu, která hvězdy varují před nezřízeným utrácením peněz
Zdroj: Freepik

Podívejte se, koho hvězdy varují před neřízeným utrácením a kdo by si měl své peníze pořádně hlídat. Budete to právě vy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 16. 06. 2022 06:00

Pokud plánujete novou garderobu, dražší dovolenou nebo výměnu elektroniky, léto vás může přijít na pořádný balík peněz. O klasickém vysedávání v hospodách a restauracích nemluvě. Podívejte se, která tři znamení zvěrokruhu by si měla dát tentokrát opravdu pozor!

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pozor na to, abyste si neužívali více zábavy než práce a na konci léta nesplakali nad výdělkem. Zřejmě budete mít pocit, že potřebujete úplně všechno a že jednou se utrhnout ze řetězu nevadí. Brzy by vám však potřebné finance chyběly na nečekané výdaje.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Pocit, že máte dostatek, vás přiměje až zbytečně rozhazovat a půjčovat svým blízkým. Ti se však naučí, že vám peníze nechybí a vrátit je už bude problém. Pečlivě se rozhodujte, komu důvěřovat můžete, a komu nikoliv. Dejte si tak pozor zejména na nevýhodné půjčky.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Až příliš se ve financích spoléháte na svého partnera, který by během léta mohl říct dost. Udělejte si finanční rezervu, která vám v horších měsících zajistí klid na duši. Na světě jste sami za sebe. Chovejte se podle toho. Hvězdy varují před utrácením za automobily nebo drahé oblečení.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články