Martina (32): Moje rodina je v ohrožení, manžel odhalil jedno ložnicové tajemství

Martina (32): Moje rodina je v ohrožení, manžel odhalil jedno ložnicové tajemství
Zdroj: Freepik

Martina dlouhé roky lhala svému manželovi. Nikdy se nepřiznala, že s ním nedosáhla orgasmu. Předstírala a myslela si, že to nikdy neprokoukne. To se ale spletla. Jirka odhalil letité tajemství a jejich manželství se ocitá v troskách.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 04. 06. 2022 13:00

Dlouhé roky jsem před manželem Jirkou (34) tajila, že jsem s ním nezažila ani jeden jediný orgasmus. Občas měl jisté podezření, ale vždy jsem mu to dokázala vymluvit. Nedávno však zjistil krutou pravdu, která se ho velmi dotkla. Od té doby je náš vztah v ohrožení.

S manželem jsem nikdy nezažila orgasmus

Před Jirkou jsem měla v posteli jen dva muže, neměla jsem problém prožít s nimi orgasmus. Ke spokojenému vztahu to však nestačilo. Až s Jirkou jsem pochopila, co je to být šťastná. Ve všem mi naprosto vyhovoval. Až na jednu věc. I když byl v posteli fajn, nikdy jsem s ním nedosáhla orgasmu.

Na začátku vztahu jsem věděla, že mu to nemohu říct. A tak jsem vesele předstírala a Jirka o tom neměl ani ponětí. Už jsem měla přesně naučené, kdy je dobré s předstíráním začít, kdy víc hekat a kdy celé divadlo zakončit. Když se náhodou zeptal, jaké to bylo, chválila jsem ho, jaký je samec.  To, že si potají dělám dobře sama, jsem mu neřekla.

Máme spolu dvouletého syna Filipa a fungujeme jako spokojená rodina. Co je na tom, že nemám orgasmus? Tohle jsem si říkala často. Určitě nejsem první ani poslední, utěšovala jsem se. Horší to bylo, když mi kamarádky vyprávěly, jak mají klidně dva bouřlivé orgasmy po sobě. Já jen tiše seděla a snažila si představit, jaké to asi je.

Manžel odhalil moje předstírání v ložnici

Neměla jsem ale v plánu, přiznat se ke svému tajemství. Po těch letech předstírání už to ani nešlo. Netušila jsem však, že mě nakonec odhalí sám Jirka. Při jedné z našich ložnicových hrátek jsem si nedala pozor na to, co dělá. Už jsem měla celý ten proces tak zautomatizovaný, že jsem si nevšimla, že už je po všem.

Dál jsem naučeně sténala a vzdychala, až jsem to dotáhla k předstíranému orgasmu. „Takže ty vážně předstíráš?" vyjekl na mě manžel. Otevřela jsem oči a všimla si, že už je dávno po všem. V mém klíně měl jen položenou ruku. Nenacházela jsem vhodná slova, jen jsem si sedla a tupě na něj zírala.

Už tři měsíce jsme spolu nespali

„Mám to podezření už delší dobu. Teď si mi to jen potvrdila," pronesl a odešel. Běžela jsem za ním a chtěla si o tom promluvit. „Jak dlouho? Jak dlouho to předstíráš? Chci znát pravdu," zeptal se. A já už nedokázala lhát. Řekla jsem mu pravdu. Jirkovi se vlily do očí slzy. „Víš, jak mi teď je?" oblékl se a práskl za sebou dveřmi.

Už to jsou tři měsíce a my jsme se spolu stále nemilovali. Jirka spí vedle v pokoji a skoro se mnou nemluví. Na jednu stranu ho chápu, je zraněný a cítí se podvedený. Já to ale dělala v dobré víře, abych se ho nějak nedotkla. Manžela nade vše miluji a nedovolím, aby nás taková věc rozdělila.

Vím, že je to celé moje chyba. Já jen nevím, kde mám teď začít. Jak si mám získat jeho důvěru zpět? Jak ho vůbec donutit, aby se mnou začal zase spát? K tomu všemu potřebuji zjistit, proč právě s ním nemohu orgasmu dosáhnout. Kdybych to bývala řekla hned na začátku, nemusela jsem to teď řešit. Snad mi dá Jirka příležitost to napravit.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články