Horoskop lásky na duben 2020: Vodnářky mají šanci otěhotnět, Střelkyně se ocitnou v pokušení

Horoskop lásky na duben 2020: Vodnářky mají šanci otěhotnět, Střelkyně se ocitnou v pokušení
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz
BERAN (21. 3. - 20. 4.) Nejpříznivějším dnem pro vás bude neděle 19. dubna, kdy si uvědomíte, co od vztahu vlastně chcete a dokážete ho díky tomu správně nasměrovat.BÝK (21. 4. - 21. 5.) Býci se mohou těšit na sobotu 4. dubna, kterou prožijí se svou lásku. Pokud jsou právě nezadaní, přijde je navštívit alespoň někdo z přátel a oni budou mít příjemnou společnost.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.) Nejpříznivějším dne pro Blížence je pondělí 6. dubna, kdy mají šanci seznámit se s někým novým. Jejich nový objev bude mít velice podobnou profesi jako oni.RAK (22. 6. - 22. 7.) Raci se mohou těšit na úterý 14. dubna, která vnese do jejich vztahů svěží vítr. S partnerem si vyjasní řadu věcí, což dodá jejich soužití nový impuls.+ 8 fotek+ 9 fotek

Jarní počasí probouzí v našich srdcích lásku, ať už se jinak děje cokoliv. Bude letošní duben přát partnerským vztahům? Objeví se na scéně tajný ctitel? Podaří se vám vztah upevnit, nebo přijde konec? Na všechny tyto otázky vám odpoví dubnový horoskop lásky.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 31. 03. 2020 16:15

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana budou v tomto měsíci intenzivně přemýšlet o svých vztazích. Venuše v Rybách jim usnadní komunikaci s partnerem i rodinou, proto si některé záležitosti konečně vyjasní. Otázka je, co jim zjištění pravdy přinese. Jisté je jen to, že půjde o zásadní věci, které mohou partnerský vztah posílit, nebo ho také zcela ukončit. V každém případě se jedná o životní krok, který přijít musí. Více o vašem nejšťastnějším dubnovém dnu najdete v galerii.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nálada Býčic bude tak trochu aprílová, což se promítne i do jejich partnerských vztahů. V jednu chvíli se může zdát, že bez protějšku nedají ani ránu, aby vzápětí řekly, že se bez miláčka klidně obejdou. Partneři Býčic se proto musí obrnit trpělivostí, aby případný nával emocí zvládli. Nezadané Býčice mohou kvůli aktuální situaci propadat panice, jelikož se obávají, že toho pravého jen tak nenajdou. Nezbývá, než pevně věřit v lepší budoucnost.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Sebejistota Blíženkyň stoupne v dubnu na maximum, proto budou pro opačné pohlaví mimořádně atraktivní. Díky vlivu planety Merkur budou také mimořádně výřečné, což jim usnadní navazování známostí. Jejich vyvoleným nebude nikdo "nový", ale půjde o člověka, který se v jejich okolí již delší dobu pohybuje. Jejich známost podle všeho začne telefonováním nebo rozhovory na sociálních sítích. V galerii najdete váš nejlepší den v dubnu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vztahy Račic fungují dobře, jen si musí dávat pozor, aby příliš netlačily na pilu, což by mohlo jejich protějšek odradit. Polovina dubna vnese do vztahů svěží vítr a Račice dokáží s partnerem komunikovat i beze slov. Nezadané Račice nevzdají svoje snahy o nalezení lásky, proto prošmejdí nejednu seznamku. Štěstí se na ně má usmát až v polovině května, proto radíme vydržet a myslet pozitivně!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice, které žijí v dlouhodobých vztazích, čeká klidné období. Pokud jste se svou láskou teprve krátce, čeká vás menší krize, kdy budete přemýšlet co dál. Možná se vztah nevyvíjí tak, jak jste původně chtěly, to ale neznamená, že je všechno špatně a vy byste neměla ve vztahu pokračovat. Díky vlivu ohnivého Marsu mezi vámi naštěstí přeskočí nejedna erotická jiskra, která dokáže vaši známost vzkřísit!

Panna (23. 8. – 22. )

Vaše drahá polovička se občas chová nepochopitelně. Neberte to nijak fatálně, situace je zkrátka taková, jaká je a na každého může působit jinak. Na vás teď je, abyste partnera dokázala podržet i uklidnit. Určitě se vyhněte poučování, které by nikomu neprospělo. Počítejte s tím, že valná část péče o potomky bude na vás, jelikož protějšek si potřebuje některé věci srovnat v hlavě.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Současná situace vztahy Vah naštěstí spíše posiluje. Pokud žijete ve svazku, který vám připadá vyhaslý, máme pro vás dobrou zprávu. S protějškem k sobě znovu naleznete cestu a všechny události, včetně těch negativních, vás spojí. Potřebujete vědět více než kdy jindy, že tu nejste sami. Drobné prohřešky své drahé polovičky berte s nadhledem a raději se jim společně zasmějte.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Bojujete s jistou mírou pesimismu, která vám říká, že je teď všechno na vás, zatímco partner se jenom veze. Zkuste se na celou věc podívat očima vašeho protějšku a možná pochopíte, proč tomu tak je. Snažte se být tolerantnější a uvědomte si, že samotným by vám bylo hůř. Nezadané Štírky na tom budou o poznání lépe, čeká je dvoření někoho z řad přátel či kolegů. Díky vlivu Luny to vypadá docela slibně, tak buďte přístupné. V galerii se dočtete více o vašem nejšťastnějším dubnovém dni!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Nezadané Střelkyně budou mít hned několik želízek v ohni! Usiluje o ně někdo z řad kolegů i přátel. Pokud máte profesi, při které se setkáváte s lidmi, vypadá to, že přibude ještě jeden obdivovatel z řad klientů. Obdiv mužů vám bude samozřejmě lichotit, přesto není jistota, že váš vztah přeroste v něco víc, než je žhavý flirt. Zadané Střelkyně budou koketovat s nevěrou, protože si chtějí především užívat!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky jsou rády, že se teď jejich protějšek musí držet více doma. Mají díky vzniklé situaci na sebe s miláčkem více času než dříve. Při dlouhodobém pobytu doma mohou ale vzniknout třecí plochy ohledně výchovy potomků. Zatímco vy jste pro to, aby děti měly pevný režim a plnily si povinnosti, váš partner zastává názor, že by se jim mělo trochu povolit. Dohodněte se ohledně výchovy tak, aby vás děti neslyšely!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Planeta lásky Venuše přichystá pro Vodnáře nejednu žhavou chvilku. Při dlouhodobém pobytu doma s miláčkem zjistíte, že máte na milování větší chuť než jindy. Pokud se nebojíte, je dokonce vysoká šance, že během letošního dubna otěhotníte. Pokud miminko neplánujete, berte poctivě antikoncepci a nic neponechávejte náhodě. Rozhodně nespoléhejte v tomto ohledu na partnera.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

V lásce nehodláte nijak omezovat! Potřebujete více než kdy jindy cítit podporu partnera a toužíte po společně strávených chvílích. Těch bude naštěstí během letošního dubna víc než dost. Jen pozor na přílišnou emotivnost, kterou u vás může vyvolat působení Luny. Rozhárané city nejsou nejlepším rádcem, proto protějšku nic nevyčítejte a snažte se zůstat v klidu. Na myšlenky ohledně rozchodu zapomeňte předem!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články