Horoskop: Co očekáváte od svého chlapa? Vodnářky nesnesou burana, Beranky chtějí akčního muže

Horoskop: Co očekáváte od svého chlapa? Vodnářky nesnesou burana, Beranky chtějí akčního muže
Zdroj: Freepik

Každé znamení zvěrokruhu má ohledně vztahu jiné preference. Někdo hledá stabilitu a pevné zázemí, druhému jde spíše o zábavu a vzrušení. Pojďte se podívat, co na základě astrologie chcete od své lásky vy.

Jana Jánská
Jana Jánská 09. 03. 2023 06:05

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana očekávají, že pro ně jejich protějšek bude parťákem a nejlepším kamarádem v jednom. Potřebují někoho, s kým budou moct trávit volný čas a on bude jejich zájmy sdílet. Beranky nesnesou nečinnost, proto je odradí muž, který je příliš usedlý, nebo nemá žádné zájmy. Chtějí, aby ten druhý byl stejně akční jako ony.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice touží po láskyplném domově a muži, který jim bude věrný až za hrob. Důležité je pro ně jisté materiální zabezpečení, na kterém se umí s partnerem podílet. Jsou samy velice zodpovědné, proto nesnesou muže, který neumí dodržet slovo. Býčice budují vztah postupně, nejsou to ženy, které se do něčeho vrhají po hlavě. Vše mají dobře rozmyšlené.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně si musí mít se svým protějškem co říct. Nekomunikativní a málo společenský muž je odradí. Potřebují někoho, kdo s nimi bude sdílet jejich zájmy a zážitky. Ačkoliv to tak na první pohled nemusí vypadat, Blíženkyně potřebují jistý přístav, ve kterém se budou cítit bezpečně. Je pro ně důležité, aby měly někoho, komu se mohou svěřit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice touží po lásce jakožto takové. Od partnera očekávají, že je bude zahrnovat projevy lásky. Pokud je jejich protějšek uzavřenější nebo odtažitější, může to být pro Račici problém, protože ona je vřelá. Račice potřebuje, aby s ní miláček trávil hodně času a nevěnoval se příliš zálibám, do kterých se ona nemůže či nechce zapojit. Pro muže chce být na prvním místě.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice vyžadují obdiv a pozornost. Jsou rády za drobné dárky, které neváhají oplatit podobným způsobem. Svého protějšku si musí především vážit a chtějí vztah, který bude založený na vzájemné úctě. Lvice úplně nesnesou, aby je někdo omezoval, proto musí mít jejich partner pochopení pro budování jejich kariéry nebo pro jejich koníčky.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou perfekcionistky, které neponechávají nic náhodě, proto si protějšek pečlivě vybírají a budují vztah od základu. Panny potřebují muže, který je stejně jako ony spíše prakticky založený, s vizionářem mohou mít problém. Vyžadují, aby se plnily všechny dohody a nesnesou, aby bylo ve vztahu něco pouze na půl. Jejich protějšek musí být stejně jako ony důsledný ve výchově.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy hledají harmonii, proto potřebují někoho, kdo do jejich života přinese klid a mír. Muž musí mít pochopení pro jejich povahu, která nemusí být u Vah úplně jednoduchá. Váhy jsou silně esteticky založené, proto potřebují někoho, kdo má dobrý vkus a alespoň trochu se vyzná v umění a kultuře. Chtějí muže, který bude pro ně bude rovnocenným partnerem do diskuze, které Váhy vedou velice rády.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírky jsou vášnivé a chtějí vztah prožívat naplno. Chtějí proto muže, který to bude mít stejně. Vadí jim protějšek, který je odtažitý a neumí si užívat. Štírky patří mezi náročnější ženy, které se nespokojí jen tak s někým. V případě, že zjistí, že muž není podle jejich představ, nedělá jim problém se s ním rozejít. Nemají tendence lpět na nefungujících vztazích.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně jsou velice svobodomyslné, proto si volnost hlídají i ve vztahu. Mají jisté hranice, za které by nešly ani v případě, že někoho milují. Střelkyně nepatří mezi ženy, které by se hrnuly do závazků, spíše naopak, proto jejich protějšek musí dost často dlouho čekat, než dojde na svatbu a miminko. Pokud se ale Střelkyně jedno rozhodne pro "ano", myslí to opravdu vážně.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky patří mezi ženy, které mají smysl pro rodinu. Kozorožky berou svoje známosti vážně a rozhodně to nejsou ženy, které mají sklony k přelétavosti a rychlému střídání partnerů. Touží po opravdové lásce, která bude trvat navždy. Jsou spíše materiálně založené, proto si přejí, aby pro ně partner vytvořil hezký domov plný lásky. Samy se o svého miláčka a děti starají vzorně.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky milují originalitu, proto je přitahují muži, kteří jsou něčím zajímaví. Často volí partnera, který má všestranné zájmy a nebojí se riskovat. Vodnářky očekávají, že s nimi protějšek bude trávit hodně času a oblíbí si také jejich přátelé. Vodnářky nesnesou muže, který je tak trochu buran a ve skutečnosti ho nic moc nezajímá.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pro Ryby je důležitá vzájemná láska a intimita. Potřebují muže, který je bude hluboce milovat a dokáže dát city najevo. Ryby jsou dost proměnlivé a mohou trpět na změny nálad, pro které musí mít jejich partner pochopení. Rybám nevadí, když bude jejich protějšek trochu dominantnější a některé povinnosti převezme, týká se to zejména starostí o finance.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články