Charakteristika znamení zvěrokruhu Lev: Průbojné osobnosti, které ve vteřině poznají lež i křivdu

Žena ve znamení Lva využívá volnou výchovu. Zbytečně na děti netlačí a do hry se vkládá až při problému. Děti Lvic jsou sebevědomé a dokáží si poradit v každé situaci. Lvice své potomky brání za každou cenu!
Zdroj: Pixabay

Pokud čekáte ustrašené lvíče schovávající se za máminu sukni, tak vás nejspíš zklameme. Lvi jsou odvážní a cílevědomí, neustále hledající smysl života. Podívejte se, jaké další vlastnosti u nich najdeme a proč se do nich jejich protějšek většinou zamiluje na první pohled.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 12. 03. 2022 06:00

Nepřekvapí vás, že zrozenci tohoto znamení potřebují zářit. Často jsou středem pozornosti, což si užívají plnými doušky. V životě to většinou dotáhnou opravdu daleko, bývají to majitelé těch největších firem a obsazují vysoké pracovní pozice. Dobrou společnost Lev nikdy neodmítne a vždy se snaží vyhnout prohře. Jako král zvířat má často potřebu dominovat, což se někdy nemusí setkat s pochopením u jeho partnera.

Každý výlet vítají Lvi s otevřenou náručí

Lvi oplývají velkou sebejistotou, která na ostatní působí jako afrodiziakum. Jsou velkorysí a nikdy druhému úmyslně neublíží. Nejsou to také žádní peciválové a každý výlet vítají s otevřenou náručí. Mají přirozenou autoritu a jejich děti k nim opravdu vzhlížejí. Vládne jim oheň, což samo o sobě dělá ze Lvů přirozené a úspěšné vůdce. Milují úspěch a vždy si jdou za tím, co si usmyslí. Už jste zkoušeli zrozenci v tomto znamení něco rozmluvit? Naprosto zbytečné.

Ve společnosti na sebe Lev vždy upoutá pozornost. Svou rodinu si chrání a ze všeho nejvíc miluje, když mu někdo pochlebuje. Lvi mají v sobě skrytou samolibost, takže jim obdiv dělá dobře. Nikdy však nestaví své potřeby nad potřeby ostatních a pomáhají i za cenu toho, že oni sami by na to mohli doplatit. Nikdy nepodceňujte Lva, jsou to bojovníci.

Lva nikdo neoklame

Pro svou povahu se dobře uplatní ve sportu, medicíně či advokacii. Umějí totiž perfektně odhadnout, kdy druhý lže. Nezkoušejte Lva přelstít, nepovede se vám to. V kolektivu jim to perfektně funguje a vždy do něj zapadnou. Co se partnerských vztahů týče, tady naopak oceňují klid a stabilitu. Hledají romantickou lásku, kterou jim budou všichni závidět. Jejich chování bývá vybrané, totéž očekávají i od svého partnera. Vždy by si tak měli pečlivě volit, koho si pustí k tělu.

Ženy ve znamení Lva, které nastoupí na mateřskou či rodičovskou, si často hledají práci i při péči o dítě. Potřebují uznání, někam patřit. Jsou věrní, své partnery nepodvádějí. Pokud však podvede někdo je, těžce se jim taková křivda odpouští. Bývají temperamentní, charismatičtí a sexy. Jejich krása nejde přehlédnout. Pokud dáte Lvovi pocit, že je pro vás výjimečný, bude vrnět blahem.

Slavné osobnosti ve znamení Lva

Toto znamení skrývá jednu hvězdu vedle druhé. Patří sem například zpěvačka Madonna, bývalý americký prezident Barack Obama, herečka Sandra Bullock, autorka Harryho Pottera J. K. Rowling, herec Ben Affleck nebo nejprodávanější americká zpěvačka Whitney Houston. Nechybí ani švýcarský tenista Roger Federer či herec Arnold Schwarzenegger. Znamením Lev se hrdě pyšní i miláček žen Jason Statham a také idol mužů Jennifer Lopez. Ve Lvovi se narodil také Chris Hemsworth, který nedávno navštívil Prahu.

Mezi české celebrity v tomto znamení patří herec Bolek Polívka, zpěvák Aleš Brichta, modelka Eliška Bučková nebo herec Vojtěch Dyk. Dále sem můžeme zařadit moderátorku Adélu Gondíkovou, zpěváka Bohuše Matuše nebo herečku Danu Morávkovou.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články