Jarní úklid podle znamení zvěrokruhu: Kdo se těší a kdo by se mu nejraději vyhnul?

Jarní úklid podle znamení zvěrokruhu: Kdo se těší a kdo by se mu nejraději vyhnul?
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz
BERAN (21. 3. – 20. 4.): Beran má dost elánu, proto si říká, že úklid pro něj bude hračka. Problém nastane ve chvíli, kdy zjistí, že ho uklízení nebaví. Pak vymýšlí všechno možné, čím by se zabavil - od poslechu hudby po vymýšlení soutěží pro uklízející. Nakonec bude rád, když za něj započatou práci dokončí někdo z rodiny.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býk přistupuje k jarnímu úklidu s rozvahou. Pečlivě si naplánuje, co, kdy a jak bude dělat. Úklid je schopen ještě párkrát odložit, protože se raději věnuje příjemnějším věcem nebo odpočinku. Když už se ale k úklidu rozhoupá, dělá ho velmi poctivě a dotáhne ho do konce klidně sám.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blíženci dokáží jarní úklid skvěle naplánovat, ale jsou raději, když za ně podstatnou část práce udělá někdo jiný. Blíženci ve chvíli úklidu často vymýšlejí už úplně něco jiného. Jsou ale kolektivní, proto nakonec nenechají svoje blízké, aby všechno udělali sami, a zapojí se také.RAK (22. 6. - 22. 7.): Rak bývá velmi pořádný a úklid bere jako jistou formu relaxace, při které nemusí přemýšlet. Rak je spíše individualista, a tak zvládne celý úklid sám a vlastně ani moc nechce, aby mu do práce někdo zasahoval. Za svůj výkon se Rak nebojí odměnit, třeba dobrou večeří nebo koupí nějaké maličkosti.+ 8 fotek+ 9 fotek

Jarní úklid dokáže po úmorné zimě dodat vašemu domovu nový lesk. Někteří se nemohou dočkat, až před velikonočními svátky provětrají domácnost a zbaví se nepotřebných věcí, jiní by ho letos nejraději vynechali. Podívejte se, jak se k jarnímu úklidu staví jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Jana Jánská
Jana Jánská 11. 03. 2021 09:40

Znamení zvěrokruhu Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran má dost elánu, proto si říká, že úklid pro něj bude hračka. Problém nastane až ve chvíli, kdy zjistí, že ho uklízení nebaví. Pak vymýšlí všechno možné, čím by se zabavil - od poslechu hudby po vymýšlení soutěží pro uklízející. Nakonec bude rád, když za něj započatou práci dokončí někdo z rodiny.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk přistupuje k jarnímu úklidu s rozvahou. Pečlivě si naplánuje, co, kdy a jak bude dělat. Úklid je schopen ještě párkrát odložit, protože se raději věnuje příjemnějším věcem nebo odpočinku. Když už se ale k úklidu rozhoupá, dělá ho velmi poctivě a dotáhne ho do konce klidně sám.

Znamení zvěrokruhu Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci dokáží jarní úklid skvěle naplánovat, ale jsou raději, když za ně podstatnou část práce udělá někdo jiný. Blíženci ve chvíli úklidu často vymýšlejí už úplně něco jiného. Jsou ale kolektivní, proto nakonec nenechají svoje blízké, aby všechno udělali sami, a zapojí se také.

Znamení zvěrokruhu Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rak bývá velmi pořádný a úklid bere jako jistou formu relaxace, při které nemusí přemýšlet. Rak je spíše individualista, a tak zvládne celý úklid sám a vlastně ani moc nechce, aby mu do práce někdo zasahoval. Za svůj výkon se Rak nebojí odměnit, třeba dobrou večeří nebo koupí nějaké maličkosti.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi milují čistotu, proto při jarním úklidu moc práce nemají. Lev si při úklidu většinou vystačí sám a příliš nesnese pocit, že by mu do úklidu někdo mluvil. Výsledkem se ale neváhá pochlubit a moc rád poslouchá komplimenty o tom, jak všechno zvládl. Po úklidu pak rád a dlouho odpočívá.

Znamení zvěrokruhu Panna (23. 8. – 22. )

Panna je jedním z nejpořádnějších znamení, proto se na jarní úklid většinou těší. Do práce se pouští s vervou a všechno dělá naplno, až si někdo může myslet, že to přehání. O pomoc si říct neumí, přesto je ráda, kdy jí pomoc někdo nabídne. Její pomocník ale musí počítat s tím, že Panna má přísná měřítka.

Znamení zvěrokruhu Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zrozenci ve znamení zvěrokruhu Váhy chtějí mít během úklidu všechno perfektní, proto si přečtou několik rad, jak se dají některé věci nejlépe vyčistit. Úklid je pro ně nezbytný, protože Váhy si potrpí na hezké prostředí a úklidem obnovují harmonii ve svém příbytku. Když se do toho dají, dokáží vyhodit strašnou spoustu věcí.

Znamení zvěrokruhu Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štír dělá všechno naplno, proto se do úklidu pustí s vervou. Během akce je nejraději doma sám, protože nestojí o rady ostatních ani o diváky. Když má všechno hotovo, nebojí se pochlubit a rád rozdává rady, jak je nejlepší některé věci vyčistit. Instruktáži se proto nevyhne nikdo z rodiny ani přátel.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec se otázkou jarního úklidu příliš nezabývá, protože podle něj existuje řada důležitějších a užitečnějších věcí. Vůbec mu nevadí, když tuto práci někdo vykoná za něj. Když už se do úklidu zapojí, několikrát ho přeruší, protože našel něco mnohem zajímavějšího, čím by trávil čas.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh myslí na úklid hodně dlouho dopředu a musí si na něj vyhradit celý den v dost natřískaném měsíčním plánu. Kozoroh pracuje tvrdě a rozhodně nic neošidí. Je rád, když mu někdo pomůže, ale od svého pomocníka očekává velké nasazení, proto mu ne každý vyhovuje. Kozoroh umí uklidit na jedničku.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář dokáže vzít úklid jako druh hry, proto pustí hudbu a posilní se sklenkou oblíbeného drinku. Pak se dá do práce. Je raději, když někdo uklízí s ním, protože během úklidu dokáže probrat řadu věcí. Svoje pomocníky na závěr odmění něčím dobrým na zub a pokračuje v započaté konverzaci.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby berou úklid jako nutné zlo a dokáží ho dlouho odkládat. Ryby jsou ale ve své podstatě čistotné, proto se nakonec do úklidu pustí. Mají občas problém se s některými věcmi rozloučit, protože k nim mají citový vztah. Nesnesou, aby někdo z jejich blízkých jim něco vyhodil, tak raději uklízejí samy.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články