Horoskop o žárlivosti: Které znamení hlídá svůj protějšek nejvíc a komu je všechno jedno?

Jak to mají s žárlivostí jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Zdroj: Pixabay

Podle hvězd má trochu žárlivosti v krvi každý z nás. Podívejte se, jak se s žárlivostí dokáží popasovat jednotlivá znamení zvěrokruhu. Některá ji mají pod kontrolou, jiným dokáže pořádně komplikovat život...

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 09. 04. 2020 07:00
Aktualizováno 01. 03. 2024 12:55

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran je vášnivý a často podléhá svým emocím. Žárlit dokáže a v takovém případě jedná bez rozmyslu, proto dokáže napáchat dost škod. Pamatujte si, že rozzuřenému Beranovi je jedno, koho nabere na své rohy, proto se mu raději kliďte z cesty.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk dokáže být rozvážný, proto nemá tendence podléhat emocím a snaží se řešit věci rozumně. Má však tendence pochybovat o sobě samém, což bývá nejrychlejší cesta k žárlivosti, od které ho může zachránit jen jeho vrozená racionalita.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou rozporuplní a nikdy úplně nevíte, co od nich můžete čekat. Jedno jejich "dvojče" může být naprosto v klidu, aby vám to druhé udělalo vzápětí scénu. Buďte připraveni na to, že život s Blíženci je jedno velké překvapení, které může být zábavné.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rak je silně náladový, ale zároveň v sobě dokáže některé věci dusit, dokud mu emoce nepřerostou přes hlavu, pak je schopný čehokoli. Pro Raka je jeho protějšek nesmírně důležitý, proto ho děsí představa, že by ho o něj mohl někdo připravit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je vášnivý, ale má dostatečně vysoké sebevědomí na to, aby se dokázal některým věcem vyhnout. Nepatří mezi lidi, kteří se o svého partnera úzkostlivě bojí, je si totiž vědom svých předností. Lev moc dobře chápe, proč s ním jeho protějšek je.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna je velmi kritická i vůči sobě, proto si často říká, že by mohla být ještě o něco lepší. Tyto důvody ji mohou k žárlivosti dovést. Zároveň je ale velmi racionální, proto nemá tendence podléhat nepodloženým informacím.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy o sobě vědí, že nebudou nikdy dokonalé, přesto znají důvody, proč s nimi jejich protějšek je. Všechny problémy si dokáží racionálně odůvodnit, proto nemají sklony k utápění se v žárlivosti. Váhy dokáží dát svojí lásce volný průběh.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štír je od přírody nedůvěřivý, proto má tendence k jistému pochybování o věrnosti svého partnera. Zároveň je velice vášnivý, proto dokáže podlehnout negativním emocím. Štír je kvůli tomu považován za jedno z nejžárlivějších znamení zvěrokruhu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci jsou svobodomyslní a některé problémy si vůbec nepřipouští. Zrozenci tohoto znamení dokáží být velkorysí a rozhodně se neutápějí v malichernostech. Prostor, který Střelec vyžaduje, rád dopřeje i svému protějšku. A nemá tendenci nějak jej šmírovat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh není emotivní a dokáže si zachovat chladnou hlavu, proto nepatří mezi jedince, kteří mají sklony k žárlivým scénám. Situaci dokáže vyhodnotit objektivně, proto ví, kdy se něco doopravdy děje a kdy se jedná jen o planý poplach.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři nebývají příliš žárliví a nemají tendence podléhat emocím. Mají vlastní představu o tom, jak by měl vztah vypadat. Když jim v soužití s partnerem není dobře, nedělá jim problém vztah ukončit. Pokud ale o svou lásku stojí, umějí o ní bojovat.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby dokáží být na partnerovi závislé, proto je děsí představa, že by je mohl opustit. Ryba potřebuje cítit, že je pro svůj protějšek jediná na světě. Když se cítí ohrožená, podléhá negativním emocím, které se mohou nehezky podepsat na jejím zdraví.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články