Móda podle znamení zvěrokruhu: Jakou barvu nosit, aby z vás byla stylová královna

Móda podle znamení zvěrokruhu: Jakou barvu nosit, aby z vás byla stylová královna
Zdroj: Freepik.com

Znamení zvěrokruhu toho o nás odhalují mnohé – včetně toho, která barva nám nejlépe vyhovuje. Co tedy podle hvězd nosit a jakou barvu volit nejen u módních doplňků, aby z vás byli všichni paf?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 08. 02. 2021 06:51

Hvězdy prozrazují mnohé nejen o naší osobnosti a chování, ale také nám mohou být nápomocny třeba v oblasti módy. Zjistili jsme, která barva vám podle horoskopu nejlépe vyhovuje a proč byste ji měla určitě nosit častěji.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh (23. 11. – 21. 12.)

Jako Kozoroh máte ráda jednoduchost, ale rozhodně ne nudu. Proto jsou pro vás perfektní volbou elegantní odstíny hnědé.

Znamení zvěrokruhu Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vzhledem k tomu, že jste jako báječná Vodnářka neustále v pohybu, vyhovuje vám nejlépe modrá. Tato barva totiž přináší klid do vašeho každodenního rušného života.

Znamení zvěrokruhu Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pokud jste se narodila ve znamení Ryb, světle zelená je pro vás dokonalým tónem. Žádná jiná barva totiž nepodtrhne vaši potřebu harmonie lépe.

Znamení zvěrokruhu Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vzhledem k tomu, že Berani jsou obecně velmi vášniví, existuje pro vás jen jedna dokonalá barva – červená. Oblečení nebo doplňky v tomto odstínu zvýší vaše sebevědomí.

Znamení zvěrokruhu Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk je pozemské znamení, a proto je velmi blízké přírodě. Z tohoto důvodu vám nejlépe vyhovuje zelená barva. Poskytuje vám totiž klid a stabilitu.

Znamení zvěrokruhu Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jako Blíženka máte téměř vždy dobrou náladu, takže dokonalým odstínem je pro vás žlutá. Tato barva ještě více umocní pozitivní záři, kterou máte v sobě.

Znamení zvěrokruhu Rak (22. 6. – 22. 7.)

Ženy narozené ve znamení Raka jsou empatické, citlivé a neuvěřitelně laskavé. Chcete-li to podtrhnout, neměla byste nosit příliš jasné barvy. Lepší je spoléhat spíše na bílou.

Znamení zvěrokruhu Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou sebevědomí a rádi jsou středem pozornosti. Nikdo jiný se nehodí lépe k nošení zlata než právě oni. Nezáleží na tom, zda jako nápadný kus oblečení nebo jako jednoduchý doplněk.

Znamení zvěrokruhu Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pokud jste se narodili ve znamení Panny, jste spíše rezervovaní. Z tohoto důvodu na vás budou vypadat dobře elegantní béžové doplňky, které podtrhnou vaše klidné bytí.

Znamení zvěrokruhu Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Znamení zvěrokruhu Váhy mají na rtech vždy drzé rčení a rády přitahují pozornost. Perfektní odstín pro vás je tedy nápadná růžová.

Znamení zvěrokruhu Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou hlubocí a neuvěřitelně energičtí zároveň. Nejlepší barvou těchto vlastností je černá. Volit ji můžete nejen pro základní módu, ale i pro stylové doplňky.

Znamení zvěrokruhu Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Jako Střelec nejlépe noste odstíny fialové. Bez ohledu na to, zda je světlý nebo tmavý, prostě ladí s vaší veselou a dobrodružnou povahou.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články