Trendy letní doplňky, které musíte mít. Letí klobouky, náramky i nepravé náušnice

Trendy letní doplňky, které musíte mít. Letí klobouky, náramky i nepravé náušnice
Zdroj: instagram.com/puravidabracelets
Slamák frčí každé léto.
Když si vyberete správný tvar podle typu obličeje budete opravdu stylová.
V jakémkoliv klobouku zazáříte.
Slamák se širšími okraji z vás učiní elegantní dámu.
+ 5 fotek+ 6 fotek

Letní móda by nebyla letní módou bez správných doplňků, které podtrhnou tohle slunečné období. I když módní diktáty jsou v některých ohledech svazující, letními doplňky naopak můžete popustit uzdu fantazii. Co všechno by vám tedy nemělo chybět nejenom v prázdninovém kufru?

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 24. 07. 2020 14:00

Některé doplňky jsou prostě nestárnoucím evergreenem a sluší každé ženě. Zjistěte, které letos frčí, a ve kterých budete stylová při každé příležitosti.

Klobouky

Klobouky z vás udělají opravdovou dámu. Frčí slamáky, ale i látkové varianty nebo čepice. Vybírejte je podle typu obličeje. Například oválnému sluší téměř všechno, s kulatým obličejem se vyhýbejte menším kloboukům typu cloche. Slušet mu naopak budou klobouky se středně silným mírně klopeným okrajem, které obličej opticky protáhnou.

Veselé kšiltovky

Stylová budete i v barevné veselé kšiltovce. Už dávno totiž nejsou jen doménou sportovních outfitů, ale hodí se i k šatům. Vzít si je tak můžete opravdu všude, navíc vás ochrání před slunečním zářením a zamaskují i mastné vlasy v případě, že jste absolvovala delší cestu na dovolenou nebo byla sportovat, a vlasy tak nejsou úplně ve formě.

Nepravé náušnice

Tohle léto frčí všechny možné náramky, náhrdelníky i náušnice. Ze všeho nejvíc jsou teď ale v kurzu nepravé připínací náušnice, kterých si na ucho můžete připnout hned několik, aniž byste si musela bolestivě propichovat uši. Stylová budete v drobnějších klipsech, ale i v těch výraznějších s řetízkem. Co se týče náhrdelníků a náramků, nebojte se pestrosti. Váš outfit by jich mělo doplňovat hned několik. Čím více typů a barev navléknete, tím více trendy budete.

Čelenky

Tuhle sezónu frčí i čelenky do vlasů. Obzvlášť k vodě a na dovolené se vám budou hodit. Látkové čelenky poslouží při opalování k zachycení drobných pramínků vlasů nebo při líčení, navíc vám umožní během chvilky vyčarovat i z neupravených kadeří účes hodný obdivu. Kromě toho nezabírají v kufru žádné místo, takže si jich můžete vzít s sebou větší množství a střídat jejich barvy.

NA INSPIRACI TRENDY DOPLŇKŮ SE PODÍVEJTE ZDE...

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články