Puntíky, kam se podíváš: Vsaďte na kousky, které mají styl

Puntíky, kam se podíváš: Vsaďte na kousky, které mají styl
Zdroj: unsplash.com
V puntíkatém tričku budete výrazná a trendy.Pokud v oblékání sázíte na černobílou, je pro vás bílé tričko s puntíky správnou volbou.Puntíkatá mikina udělá z každého pohodlně sportovního outfitu jednoduše elegantní.Puntíkaté kalhoty ozvláštní každý pracovní outfit.
+ 6 fotek+ 7 fotek

Ráda byste si oblékla něco, v čem budete v létě pořádně trendy? Vsaďte na puntíky. Kombinovat je můžete s jednobarevnými kousky, ale i s dalšími odvážnými vzory, navíc tohle léto doslova frčí. Objevte s námi puntíkovanou inspiraci, která by vám letos ve skříni neměla chybět.

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 17. 07. 2020 14:00

Puntíkovaný vzor patří mezi jeden z evergreenů, který z módy jen tak nevyjde. Trendy jsou puntíky všech velikostí a barev. Je proto jisté, že se puntíky ve vaší skříni rozhodně neztratí a můžete je obléci při mnoha příležitostech. Pojďte se inspirovat.

Nestárnoucí retro vzor

Je pravdou, že puntíky patří k retro vzorům. Někdy jsou podle toho nazývané jako polka dot. V puntíkovaném oblečení budete ale i letos opravdu trendy, protože tento dlouho známý vzor jako by nestárnul. Obléci můžete puntíkované tričko nebo kalhoty. V puntíkatých šatech budete za opravdovou hvězdu každé oslavy nebo grilovačky. Můžete ale vsadit i na zajímavé puntíkované doplňky.

Fantazii se meze nekladou

V puntících zazáříte i na pláži, když si oblečete puntíkaté plavky. Trendy vzor můžete navíc i odvážněji kombinovat s dalšími vzory, které frčí, jako jsou třeba námořnické proužky. Takový outfit potom doplňte jednobarevnými doplňky nebo lodičkami.

Různobarevné puntíky

Libovolně kombinovat můžete mezi sebou i samotné puntíky různých barev. Outfit si vytvořte třeba s bílými puntíky na černém podkladu na kalhotách s halenkou v opačné kombinaci, tedy s černými puntíky na bílém podkladu. Zajímavý bude také mix puntíků různých barev a velikostí. Když zapojíte trochu vynalézavosti, bude váš outfit jedinečný a nepřehlédnutelný.

Trendy puntíkovanou módu pro inspiraci najdete zde…

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články