Svatební móda: Jako princezna, retro dáma i éterická víla

Svatební móda: Jako princezna, retro dáma i éterická víla
Zdroj: Pixabay.com
Jemně broskvová barva je pro svatby klasika, drobné kytičky ji navíc ještě více zjemní. Tak proč si broskvovou neobléci i jako nevěsta?S jemně broskvovými šaty nemůžete sáhnout vedle. Kytičkový vzor je skvěle doplní.
Bílé svatební šaty s kytičkami z vás učiní éterickou bytost.V červených svatebních šatech budete sexy nevěsta.+ 8 fotek+ 9 fotek

Plánujete svatbu, ale ještě stále nemůžete vybrat ty správné šaty? Už vás nudí, že je všude jenom bílá? Co takhle se zkusit trochu odvázat? Na svatbě už dávno nemusíte být jenom v jednobarevných sněhobílých šatech. Vyzkoušet můžete i trochu ulítlejší kombinace. Pojďte se inspirovat.

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 10. 07. 2020 14:00

Vaše svatební šaty už nemusí být jenom čistě bílé, jako tomu bývalo dřív. Co takhle sebrat odvahu a vyzkoušet pastelové barvy nebo třeba námořnické proužky?

Pastelové barvy

Čistě bílá barva je dogma pro mnoho nevěst. V pastelových barvách se ale můžete lišit. Dejte šanci něžně růžové, světle zelené, fialové nebo třeba broskvové. V princeznovsky dlouhých šatech oblíbené barvy budete ve váš svatební den jenom zářit.

Ulítlá nevěsta

Máte svůj oblíbený vzor, který nosíte téměř všude? Tak proč si ho neobléknout i na svatbu? Letos frčí puntíky, které vás naprosto spolehlivě odliší od univerzálních nevěst. Nehledě na to, že takové šaty využijete i po obřadu, třeba ke společenským událostem. Další variantou mohou být květinové vzory různých barev. Nebojte se ani stále oblíbenějších ombré šatů, které jen podtrhnou vaši osobitost.

Rudě červená? Proč ne!

Pokud máte ráda výraznější barvy, jako třeba červenou, není důvod, proč byste si ji měla ve váš den D odpírat a nepromítnout ji i na svatební šaty. Červená totiž dodává ženám pocit ženskosti a elegance. Jako sexy nevěsta tak jistě vyvoláte v ženichovi nedočkavost, takže se nebude moci dočkat svatební noci.

Černé svatební šaty

Rockerky, metalistky, ale i další ženy, které nedají dopustit na černou barvu, se jí nemusejí vzdát ani ve svůj svatební den. Nebojte se odlišit, a pokud máte pocit, že se vám jiné barvy než černá nelíbí, není důvod, proč si tuto netradiční svatební kombinaci neobléct i v den D.

Šaty doplňte třeba keckami a psaníčkem

Pokud chcete být pořádně originální, dejte si záležet také při výběru svatebních bot. Sáhnout můžete po klasických lodičkách libovolné barvy nebo třeba po svatebních teniskách. Kreativitě se meze nekladou, takže kombinujte barvy, jak se vám líbí. Co se týče kabelky, bude se vám i družičkám hodit třeba malé psaníčko do ruky. To oceníte zejména ve chvíli, kdy budete potřebovat kapesníček na slzy dojetí.

Barevnou svatební inspiraci najdete ZDE…

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články