Sexy móda pro svatební družičky i svědkyně: Inspirujte se!

Sexy móda pro svatební družičky i svědkyně: Inspirujte se!
Zdroj: Pixabay.com
Pokud si vás nevěsta vybrala jako svědkyni, máte na svatbě důležitou roli.
Ve stylovém kalhotovém kostýmku pastelové barvy nevěstu nezastíníte, ale zároveň zaujmete hrdou pozici svatební svědkyně.Výbornou volbou pro svědkyni je společenský overal.Ve svatebních šatech šeříkové barvy s rozparkem budete sexy družička nebo svědkyně.+ 4 fotky+ 5 fotek

Jste pozvaná na svatbu a už se nemůžete dočkat, ale zároveň máte dilema s výběrem vhodného oufitu? Nezoufejte. Stačí dodržet pár jednoduchých pravidel a budete stylovou podporou nevěsty či ženicha. Samozřejmě je také důležité nevěstu úplně nezastínit. Inspirujte se, jak na to.

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 13. 07. 2020 14:00

Jste pozvaná na svatbu, ale už teď si lámete hlavu co na sebe? Oproti nevěstě máte jednu nespornou výhodu. Je to totiž den, kdy nesmíte být příliš výrazná, a to v žádném slova smyslu. K tomu musíte být jako svědkyně neustále pravou rukou nevěsty. Zároveň se ale nemusíte bát ani zajímavých barev, experimentů a krátké délky šatů. Vybírat můžete z široké škály odstínů a střihů, navíc vám nehrozí, že si pošlapete krajky nebo vlečku na dlouhých šatech. Jak správně vybrat?

Svědkyně v midi délce

Pokud jdete na svatbu za svědkyni a nemáte nevěstou předepsaný dress code, volte raději střední délku šatů ke kolenům. Jde přeci jen o to, abyste neměla dlouhé či moc výrazné šaty, a nezastínila tak nevěstu. Bát se ale nemusíte ani zajímavých kostýmků (se sukní či kalhotami) v pastelových barvách. I v kalhotovém kostýmu totiž můžete udělat parádu.

Družičky pod dohledem nevěsty

Může se stát, že má nevěsta pro své družičky, a někdy dokonce i svědkyni, dress code předem vymyšlený. Pokud tomu tak není, raději se s nevěstou poraďte. Platí ale nepsané pravidlo, že byste na sobě neměla mít dlouhé šaty (když nevěsta neurčí jinak) a už vůbec ne bílé. Vybírejte tak podle své oblíbené barvy, nebo vzorů, které zrovna letí. Vsadit můžete na puntíky i proužky. Nic nezkazíte ani broskvovou, jemně růžovou, fialovou či jemně zelenkavou barvou. Na rozdíl od svědkyně, která má na výběr, volte místo kostýmku raději šaty nebo alespoň top a k němu sukni. Oblíbené jsou tylové tutu sukně, které se k družičkám skvěle hodí.

Další inspiraci pro svatební hosty najdete ZDE...

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články