Přitažlivost podle horoskopu: Co je na vás svůdné podle vašeho znamení zvěrokruhu

Přitažlivost podle horoskopu: Co je na vás svůdné podle vašeho znamení zvěrokruhu
Zdroj: Freepik

Každý z nás má v sobě něco zvláštního, díky čemu jsme přitažliví pro ostatní. Jaká přednost je právě na vás podle znamení zvěrokruhu nejvíce erotická?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 30. 01. 2021 07:05

Znamení zvěrokruhu Vodnář: Promyšlenost

Jednoduše řeknete, co máte zrovna na jazyku? To se vás rozhodně netýká. Slova volíte pečlivě, přímo rozkvétáte, pokud jde o intelektuální témata. Jste přemýšlivá žena, která si umí užít život naplno, a to i sexuálně. To je přesně to, co muže přitahuje.

Znamení zvěrokruhu Ryby: Tajemnost

Vypadáte záhadně, tajnůstkářsky a láskyplně naivně. Důležitá je pro vás harmonie těla i duše. A to je pro muže magicky přitažlivé. Jste ale i flexibilní a spontánní – dokonce i v posteli. Díky tomu jste pro muže zkrátka neodolatelná. Tyto vlastnosti ale ocení i ženy na mužích – považují je za velmi atraktivní.

Znamení zvěrokruhu Beran: Vášeň

Máte v sobě nezkrotný oheň! Víte, co chcete, a také toho většinou dosáhnete. Díky své nezávislosti a impulzivní povaze dostanete v podstatě jakéhokoliv muže a užíváte si to naplno.

Znamení zvěrokruhu Býk: Smyslnost

Úspěch v práci je pro vás velmi důležitý. Jste ambiciózní, a pro úspěch vždy děláte maximum. Totéž platí pro sex: Je pro vás důležité, aby do hry vstoupil i váš milovaný partner. Jakmile se totiž cítíte dobře, ukáže se vaše smyslná stránka. Vaše ambice a zaměření na cíl (ať už je to cokoliv) muže rozhodně přitahuje.

Znamení zvěrokruhu Blíženci: Osobní kouzlo

Stydlivost je sexy! Pokud ale roztajete a vylezete se své ulity, všichni na vás mohou oči nechat. Jako Blíženka jste vtipná, okouzlující a chytrá – a na tom rozhodně záleží. Někdy ráda překrucujete fakta. To vám ale nikdo nebude vyčítat, protože to přebijete vaším osobním kouzlem.

Znamení zvěrokruhu Rak: Nepředvídatelnost

Jste nepředvídatelná. V pondělí chcete cestovat po světě, v úterý ležet v posteli a koukat na nejlepší horory. Jste srdečná pro blízké přátele a rezervovaná, když sotva někoho znáte. Svoboda a bezpečnost pro vás nejsou protiklady – v životě prostě potřebujete obojí. A právě to vás dělá sexy.

Znamení zvěrokruhu Lev: Sebevědomí

Vaší srdečnou a zároveň bouřlivou povahou dobýváte srdce mnoha mužů. Koneckonců jste královnou, která nemůže žít bez chvály, uznání a lásky. To ovšem nevypadá vždy arogantně, ale spíše sebevědomě a dělá vás to obzvlášť atraktivní.

Znamení zvěrokruhu Panna: Chytrost

Pokud se někomu podaří oklamat muže slovy, jste to právě vy. Jste také jedním z nejvěrnějších znamení zvěrokruhu, obětovala byste pro lásku vše. Jste považována za sladké a nezištné stvoření, které vždy najde řešení každé situace.

Znamení zvěrokruhu Váhy: Smysl pro styl

Styl a romantika jsou pro vás velmi důležité. Jako Váha ráda mluvíte o pocitech, jste citlivá, milá a zároveň překypujete šarmem. Stručně řečeno, pro muže jste vysněným kompletním sexy balíčkem.

Znamení zvěrokruhu Štír: Odvaha

Jste odvážná, vášnivá a vyzařujete energii, která každého okamžitě okouzlí. Platí to v posteli stejně jako v každodenním životě. Máte ráda vše pod kontrolou a jste prvotřídní svůdkyní. Pro muže jste sexy a někdy frustrující zároveň. Nikdy totiž přesně neví, jak na tom s vámi je.

Znamení zvěrokruhu Střelec: Spontánnost

Vaše spontánnost je atraktivní a vzrušující, ráda zkoušíte nové věci a nesnášíte ustrnout na místě. Dobrodružství je vaše druhé jméno. Když se vám někdo opravdu líbí, zasypete ho láskou, ale neodpustíte, když bude zneužita vaše poctivost a loajalita.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh: Humor

Porozumění a humor. To jsou vaše hlavní přednosti, díky kterým jste naprosto sexy – zvláště když jste si dala dvě sklenky vína a vaše vtipy začínají být pikantnější. Muži na vás oceňují především klid, který vyzařujete, a skutečnost, že někdy musejí poněkud brzdit váš sklon k dobrodružství.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články