3 znamení zvěrokruhu, která bývají nejhoršími expartnery

3 znamení zvěrokruhu, která bývají nejhoršími expartnery
Zdroj: Freepik

Zatímco některá znamení zvěrokruhu jsou při řešení rozchodu v pohodě, jiná reagují na věci týkající se vztahů a zamilovanosti velmi extrémně. Která to jsou?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 28. 01. 2021 06:57

Jak poklidný je vzájemný rozchod, to samozřejmě vždy závisí zejména na jeho důvodu. Podle astrologie jsou nicméně některá znamení zvěrokruhu náchylnější k mnohem vášnivějšímu reagování než ostatní, a dokážou tak proměnit konec vztahu ve skutečné drama. Platí to především pro tato tři znamení zvěrokruhu.

Znamení zvěrokruhu Panna

Panny mají obecně velké problémy s krachem vztahu. Často dlouhé měsíce zpochybňují důvod rozchodu a nemohou se s ním smířit. Bývá celkem běžné, že se Panny (a v tomto případě jak muži, tak ženy) pokusí získat bývalého partnera zpět. Pokud z jeho strany není zájem, může to být pro Panny velmi nepříjemné.

Znamení zvěrokruhu Štír

Štíři jsou obzvláště vášniví. To ale také znamená, že lidé v tomto znamení zvěrokruhu jsou po rozchodu lační po pomstě. Tím, že bývalého partnera dostanou do nepříjemných situací, se sami cítí o něco lépe. Štíři touto cestou rádi překonávají konec lásky a vztahu.

Znamení zvěrokruhu Beran

O lidech narozených ve znamení Berana je známo, že mají tak trochu „srdce na jazyku“. Na rovinu totiž řeknou, co cítí. V případě rozchodu se proto může stát, že od Berana uslyšíte i sprosté urážky. A jako by to nestačilo, zrazení Berani často dělají vše proto, aby jejich bývalý partner žárlil.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články