6 párů, kterým to podle horoskopu nejlépe funguje v posteli

6 párů, kterým to podle horoskopu nejlépe funguje v posteli
Zdroj: Freepik.com

Znamení zvěrokruhu odhaluje mnohé o tom, jací jsme. A platí to i o našem postoji k postelovým hrátkám. To, co nás rozpaluje, a co nás naopak absolutně odrazuje, často závisí na měsíci našeho narození.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 05. 02. 2021 06:57

Není tedy divu, že zatímco některým párům to podle hvězd v posteli funguje fantasticky, jiným to zase až tolik neklape. Podle vašich znamení zvěrokruhu vám řekneme, zda vás čeká ten nejlepší sex, jaký jste kdy zažili.

Beran a Štír: Čistá vášeň

Dvě nejvášnivější znamení zvěrokruhu budou mít nejdivočejší sex, který kdy zažili, právě společně. I když spolu Beran se Štírem v každodenním životě často bojují, nic z těchto neshod v posteli není znát. Převládá totiž čistá vášeň. Zatímco Beran rád převezme dominantní roli, Štír okoření intimní hrátky ochotou experimentovat. Vždy nové sexuální pozice a neokoukané praktiky zajistí, že to v ložnici nikdy nebude nudné.

Býk a Střelec: Stoprocentní důvěra

Okouzlující povaha Střelce dokonale doplňuje smyslnou stránku Býka. Mezi vámi dvěma to v posteli nikdy nepřestane být romantické. Kromě sténání blahem bude vždy slyšet také chichotání – během sexu si užijete i tu největší zábavu. Neexistují žádná tabu, naprosto si důvěřujete a při milování se navzájem stoprocentně zapojujete.

Blíženci a Kozoroh: Žádný stereotyp

Sex mezi Blížencem a Kozorohem je pravděpodobně nejintenzivnější ze všech znamení. Stereotyp nemá v ložnici místo. Na to berete sexuální hrátky příliš vážně. Ve vašem vztahu vítězí především vášeň. Zrychlený dech, kouzelný oční kontakt a smyslné doteky jednoduše dělají z vašeho sexu pokaždé něco velmi zvláštního!

Ryby a Rak: Erupce smyslnosti

Neuvěřitelně to mezi vámi jiskří. Zažíváte neskutečný příval emocí, váš sex je vůbec nejsmyslnější, jaký se dá zažít. Ryby a Raci mohou být oba docela sobečtí. V posteli jste však vzájemně velmi citliví. A co by mohlo váš milostný život ještě více okořenit? Říkejte si nemravnosti.

Lev a Váhy: Dominance vs. submisivita

Vítejte v Padesáti odstínech šedi! Zatímco hrdý Lev přebírá v posteli dominantní roli, Váhy mají rády, když jsou při sexu submisivní. Toto rozdělení rolí je pro vás v ložnici zcela přirozené – můžete se tomu druhému zcela oddat a zažít extrémně vzrušující hodiny v posteli.

Panna a Vodnář: Blaho na všech úrovních

Panna a Vodnář jsou oba perfekcionisté, citliví a hlubocí myslitelé. To všechno jsou vlastnosti, které vám v posteli jen prospějí. Děláte vše pro to, abyste si vzájemně dopřáli blaho na všech možných úrovních. S rychlovkou byste nikdy nebyli spokojeni. Místo toho rádi čelíte sexuálním výzvám a procházíte celou kámasútru.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články