Zlozvyky podle horoskopu: Ryby jsou mimo realitu, Štíři často extrémně žárlí

Zlozvyky podle horoskopu: Ryby jsou mimo realitu, Štíři často extrémně žárlí
Zdroj: Pixabay.com

Znamení horoskopu prozrazuje mnohé i o naší povaze. Upřímně, každá žena má zlozvyk, který rozčiluje jejího partnera, kolegu či nejlepší kamarádku. Ať už žvýkáte hlasitě, neustále chodíte pozdě či neumíte naslouchat. Vaše znamení zvěrokruhu vám řekne, kterých vlastností byste se měla vzdát.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 06. 02. 2021 07:04

Znamení zvěrokruhu Blíženci: Neklidní a stále na cestě

Žena narozená v Blížencích létá stejně jako včelka z květu na květ, aby získala nejlepší nektar. Ve skutečném životě toto chování znamená, že nedokáže odpočívat a vždy musí být v pohybu, aby nic nezmeškala. Je to stresující zvyk, který může dlouhodobě negativně ovlivňovat partnerství.

Znamení zvěrokruhu Rak: Bývají rychle podráždění

Raci hodně a rádi pečují a starají se o své bližní. Žena Rak na sebe často zapomíná, což vede k jejímu vyčerpání a emoční nestabilitě. Pokud něco nešlape jako hodinky, rychle začne být náladová a vztek dává hlasitě najevo.

Znamení zvěrokruhu Ryby: Občas mimo realitu

Ryby jsou největšími snílky z celého zvěrokruhu. Ve stresujícím každodenním životě rády utíkají do vlastního myšlenkového světa, ve kterém je vše růžové a harmonické. Ale také rychle ztrácejí kontakt s realitou. Řešení problémů a úkolů často odkládají, nebo se na ně rovnou vykašlou.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh: Přehnaný perfekcionismus

O Kozorozích se říká, že mají ambice, jsou motivovaní a snaží se být perfekcionističtí. Někdy to ale může být i jejich velký problém. Rychle se ztrácejí ve svých plánech a úkolech, takže se často ocitají ve stresu, který si ale přivodili úplně sami. Změny plánů v soukromém nebo profesním životě přijímají pouze s omezenou myslí a tolerují je jen s velkým úsilím.

Znamení zvěrokruhu Beran: Působí ukvapeně

Žena Berana je žena činu! Nepřemýšlí příliš dlouho a dává přednost okamžitému jednání. Ve své mimořádné touze po akci by nicméně občas měla trochu zvolnit. A pořádně si rozmyslet, zda to, co říká nebo jak jedná, má hlavu a patu. Jinak působí velmi ukvapeně.

Znamení zvěrokruhu Býk: Někdy materialističtí

Pokud něco nejde podle očekávání nebo se třeba jen momentálně cítí nešťastně, žena narozená ve znamení Býka někdy mívá zvláštní manýry – snaží se okamžitě uspokojit své potřeby něčím materiálním. Utratí zbytečné částky za nepotřebné hadříky, pořídí si zbytečnou dekoraci do bytu. Prostě se snaží rychle něčím zazáplatovat svoji nespokojenost. Extrémní případy jsou pak takové, že si přátele, pracovní prostředí či vybavení domácnosti vybírají podle toho, zda jsou drahé a trendy.

Znamení zvěrokruhu Lev: Potřebuje velkou pozornost

Žena Lvice vyzařuje sílu a šarm, dává najevo, že je něčím skvostným a zářivým. Má jasné cíle, kterých chce dosáhnout za všech okolností, protože jen to nejlepší je pro ni dost dobré. Každý, kdo kráčí životem s nosem nahoru, je ale někdy urážlivý a není oblíbený u každého.

Znamení zvěrokruhu Štír: Někdy nezvládnutá žárlivost

Žena narozená ve Štíru ráda analyzuje situace i lidi a rychle si vytvoří silný osobitý názor. Pokud se rozhodne pro partnerství nebo přátelství, drží se ho a bojuje, aby ji nic a nikdo neodradil a nezlomil. Bohužel ji ale někdy ovládne žárlivost a snaha o kontrolu, což mnohdy vede k opaku toho, po čem ve skrytu duše touží.

Znamení zvěrokruhu Váhy: Schovává se za masku

Žena narozená ve znamení Vah je okouzlující, vždy v dobré náladě a pozitivní. Takto to alespoň působí na cizí lidi. Často však jde pouze o masku, která bohužel skrývá úplně jiné pocity – takové, které se Váha snaží udržet v tajnosti. Rovněž je pro ni obtížné otevírat se lidem, kteří jí jsou blízcí. To může vést často k nedorozuměním.

Znamení zvěrokruhu Střelec: V pokušení jednají sobecky

Žena Střelec je otevřená, dobrodružná a rychle se nadchne pro věc. Téměř ve všem, co dělá, je však prvořadý její vlastní zájem. Není pochyb o tom, že šťastný život má prostě své výhody. Muži a ženy narozené ve Střelci, neměli byste však úplně ignorovat lidi, kteří jsou vašemu srdci blízcí…

Znamení zvěrokruhu Vodnář: Bláznivost, až chaotičnost

Žena Vodnářka miluje svobodu a zdráhá se přizpůsobit. Bezstarostně se protlouká životem. Pokud se ale Vodnářům někdy život vymkne z rukou, hrozí, že je přemůže chaos. Trochu více sebereflexe a osobní strukturovanosti by v tomto případě prospělo.

Znamení zvěrokruhu Panna: Tendence k nadměrnému pořádku

Panny jsou velmi esteticky založené. Ať už jde o módu, nebo jen o čistotu a pořádek doma – vše musí být přesné a vkusné. Bohužel tento perfekcionismus může být někdy docela nepříjemný – o to více, že Panna se v tomto ohledu zarputile snaží změnit svůj protějšek.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články