Peníze a kariéra podle horoskopu: Tohle vás čeká do konce února 2021

Peníze a kariéra podle horoskopu: Tohle vás čeká do konce února 2021
Zdroj: Pixabay.com

Dostatek financí, dobrá práce a stálý příjem jsou pro mnohé z nás palčivou otázkou nejen posledních měsíců. Jak si jednotlivá znamení zvěrokruhu povedou v závěru druhého měsíce roku?

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 18. 02. 2021 07:00

Dařit by se podle hvězd mělo hlavně Beranům, Blížencům a Rybám, naopak nohama na zemi by měli zůstat Býci, Raci a Lvi. Veliké dobrodružství na obchodním poli pak čeká na zrozence ve znamení Štíra.

Znamení zvěrokruhu Beran

Kariéru máte slibně našlápnutou a budete šplhat ještě výš. Víte, co chcete, a jste k tomu pevně odhodláni a motivováni. Jednáte sebevědomě, a to i při složitých úkolech. Budete úspěšně pracovat jak samostatně, tak i v týmu. Dovedete velmi dobře vyjednat finanční výhody.

Znamení zvěrokruhu Býk

Hádka v pracovním týmu vám způsobí zbytečný stres a ztrátu času. V diskuzích a všech finančních transakcích se ale počítají fakta, a nikoliv emoce. Mars vás připravuje na boj, ale diplomacie a moudré vyčkávání vám přenesou mnohem víc než agresivita. S vyrovnaností a klidem sobě vlastním zvládnete vše vyřešit.

Znamení zvěrokruhu Blíženci

Do konce února na vás čekají nejlepší finanční příležitosti. Nastává vhodná doba pro podávání nejrůznějších žádostí, vyjednávání o platech a smlouvách. Budete mít také štěstí při pronájmu bytu nebo při větších nákupech. Čím více se zaměříte na velké cíle, tím lépe to půjde. To platí i pro školení a dlouhodobé plány.

Znamení zvěrokruhu Rak

Ať se stane cokoli, reagujete velmi pružně. Cítíte, že vás inovace posunou dále, a proto se do nich rádi zapojíte. Z finančního hlediska však máte tendenci myslet konzervativně a držet se spíš toho, co znáte a čemu rozumíte. Nyní si vystačíte s méně penězi, protože se soustředíte pouze na nákupy, které jsou skutečně nezbytné.

Znamení zvěrokruhu Lev

Potřebujete mnohem více trpělivosti, abyste splnili požadavky zadané práce. Nelze se vyhnout stresu. Nedostatek času a neúprosně se blížící termíny jsou na denním pořádku. Boj s konkurencí a někdy i s otravnými kolegy vyžaduje chytrou strategii, vy to ale zvládnete na jedničku. Jen buďte opatrní, abyste nepřecenili své finanční možnosti.

Znamení zvěrokruhu Panna

V únoru jste vysoce motivovaní a své projekty řešíte s obrovským nasazením. Kolegové s vámi rádi pracují a také vás baví náročné projekty. S penězi zacházíte opatrně, porovnáváte ceny a využíváte potenciálních úspor. Jednání s nadřízenými se vám velmi daří, váží si vás a povzbuzují vás.

Znamení zvěrokruhu Váhy

V únoru je u vás na denním pořádku budování nových kontaktů. Setkáváte se se zajímavými lidmi a jste otevřeni novým kreativním nápadům ohledně vaší kariéry. Dostane se k vám spousta informací, jste prostě ve správný čas na správném místě. Vliv Merkuru vám také slibuje lepší odměnu za práci.

Znamení zvěrokruhu Štír

Profesně se vám daří velmi dobře a musíte prokázat, že dokážete pracovat v týmu a jste odolní. S novými obchodními partnery je důležité jednat diplomaticky a sledovat finanční dohody. Mají totiž tendenci přehlížet důležité detaily. Od 19. února získáte více uznání a bude pro vás snazší prosadit se. Kreativní práce vám půjdou od 25. února mnohem lépe.

Znamení zvěrokruhu Střelec

Nyní je nejlepší doba ke všemu, co souvisí s komunikací. To z vás v únoru udělá skvělého networkera. Dovedně se stýkáte s důležitými lidmi. Atmosféra na pracovišti je uvolněná a přátelská. Jste také kreativní a dokážete rozvíjet dobré nápady. Postavení Merkuru a Jupiteru přeje také financím, stejně jako nejrůznějším smlouvám.

Znamení zvěrokruhu Kozoroh

Na obchodní úrovni jste v současné době neporazitelní a využíváte všechny zdroje, které máte k dispozici. Zabodujete díky know-how, spolehlivosti a solidním vůdčím schopnostem. To vám dává jisté finanční výhody. Při nakupování můžete smlouvat, a dokonce vyjednat dobrou cenu za větší nákupy. Stále u vás ale platí, že za dobrou kvalitu rádi zaplatíte o něco více.

Znamení zvěrokruhu Vodnář

Vaše kreativita graduje. V současné době prožíváte tvůrčí kariéru v různých uměleckých profesích. Při vyjednávání smlouvy argumentujete velmi dobře, a to vám pomůže se prosadit. Merkur přinese do pokladny více peněz a pomáhá optimálně využít potenciál vašich úspor.

Znamení zvěrokruhu Ryby

V tomto období jsou pro vás rychlá rozhodnutí snadná. Kreativní projekty jsou také úspěšné a v týmu působíte jako empatický prostředník. Od 19. února získáte od ostatních více pozornosti a bude pro vás snazší přispět svými nápady. Co se financí týká, od 25. února čekejte zásadní zlepšení.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články