Velký horoskop kariéry a peněz na prosinec 2022: Váhy budou řešit finance na dárky, Štíři umoří závazky

Velký horoskop kariéry a peněz na prosinec 2022: Váhy budou řešit finance na dárky, Štíři umoří závazky
Zdroj: Pixabay

Na konci roku obvykle toužíme po změně více než kdy jindy. Přichází totiž posledních pár týdnů před novým začátkem, kdy máme o něco větší motivaci i vůli. Jak tomu ale bude v prosinci, kdy je oblast financí obvykle zatížena potřebou nakoupit blízkým vše, co by jim udělalo radost? Podívejte se, co v pracovní a finanční oblasti čeká na konci roku právě vás.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 29. 11. 2022 06:00

Během prosince začíná být aktuální rekapitulace. Co se nám za celý rok povedlo, co nikoliv? Přichází čas na rozhodnutí, která děláme mnohem snáze, protože začátek nového roku je pro nás jakýmsi impulsem. Podívejte se, co ještě zvládnete v prosinci vyřešit, co bude vaší nejpalčivější otázkou a na co byste neměli zapomenout.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V prosinci vás čeká obrovská pracovní příležitost, která se nebude jen tak opakovat. Máte možnost si konečně vybudovat pevné rodinné zázemí, které vám přinese hojnost, blahobyt a spokojenost. Moc dobře si uvědomujete, že peníze možná nejsou všechno, jsou ale naprosto nezbytné pro to, abyste se cítili spokojení a žili život, který chcete. Pusťte se do toho, bude to stát zato.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Měla by k vám ještě před Vánoci přijít nová pracovní příležitost, kterou budete velmi zvažovat. Už kvůli tomu, že teď nejste spokojení s tím, co máte, a po novém jste se dlouho poohlíželi. Zejména nákup dárků a sváteční výzdoba vás donutí přemýšlet, že by se vám nějaká ta koruna navíc už opravdu hodila. Přáli byste si totiž konečně něco ušetřit.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nebojte se svého šéfa a v prosinci klidně řekněte, co si myslíte – ve vší slušnosti, samozřejmě. Ukážete tak, že nejste jen nějakou postavičkou v jeho týmu, ale může se na vás opravdu spolehnout. Udělat si na konci roku v práci dobré jméno nebude vůbec k zahození.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Hned začátkem prosince se na vás navalí tolik pracovních povinností, že vás vánoční nálada zcela přejde. Hnacím motorem pro vás ale bude myšlenka, že byste mohli mít ještě před svátky vše hotové, a užít si tak zaslouženou pohodu. Vaše tělo vám dost pravděpodobně už nějaký ten čas dává najevo, že relax skutečně potřebujete.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V posledním roce jste upřednostnili kariéru před láskou, a tak se to budete snažit v prosinci trochu omezit a vyjít si s někým, kdo vás v příštích dnech zaujme. Nebuďte frustrovaní, že se snažíte hned něco vybudovat. Může z toho být klidně pár chvil, které si maximálně užijete. A dokonce byste mohli někoho potkat právě v pracovním prostředí!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Na konci roku by vás mohlo trápit, že nemáte tolik financí, abyste každému na Vánoce dopřáli to, co byste si představovali. Ve výsledku bude ale právě taková myšlenka strůjcem přijetí, že všechno má svůj důvod a Vánoce nakonec o dárcích vůbec nejsou. Uklidněte se a užijte si atmosféru. Pokud se vydáte až příliš z peněz, mohli by vám na začátku nového roku chybět.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Ještě do konce roku získáte báječnou nabídku na přivýdělek, který vám pomůže k tomu, abyste se znovu cítili v pohodě. Zapomeňte na chyby, které jste v předchozích měsících udělali, a začněte si věřit, že na to vážně máte. Kdo jiný, když ne vy? A kdy jindy, když ne teď? Všechno se poskládá do báječné souhry.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Váš nadřízený by vám mohl připomenout, že máte ještě spoustu nevybrané dovolené. Donutí vás to zamyslet se, jak ve skutečnosti trávíte svůj volný čas a zda není někde prostor pro změnu, po které toužíte. Klid vám do života nepřinese tučné bankovní konto, ale naplněné chvíle s blízkými.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

S partnerem můžete mít tento měsíc pocit, že nic nefunguje, jak má, a neshodnete se vůbec na ničem. Hlavně v otázce, kolik utratíte letos za Vánoce. Sedněte si a v klidu vyřešte, co můžete dopřát sobě navzájem. Možná zjistíte, že více než materiální dary potřebujete čas spolu. Například společný víkend nebo dovolenou.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Tento měsíc konečně vyřešíte své závazky, o kterých jste doposud neměli tak docela přehled. Udělejte si pořádek ve financích, sepište, co musíte zaplatit a kde dlužíte. Pokud máte někde splátky, nejdříve je uhraďte a potom řešte další finanční náklady. Je na čase začít se chovat obezřetně.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

V práci vám to tenhle měsíc půjde o něco pomaleji, protože budete mít dost svých vlastních starostí, které bude třeba řešit. Dovolte si na chvíli zpomalit, zamyslete se, co je pro vás důležité. Máte mnohem více příležitostí, než které teď vidíte. Stačí být otevřený tomu, co se vám zpočátku možná bude zdát jen jako pošetilé riskování.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Práce máte až nad hlavu, přesto budete nejspíš toužit po změně. Berte konec roku a začátek toho nového jako prostor pro to, abyste se konečně začali realizovat v tom, po čem toužíte. Život je krátký na to, abyste byli stále nespokojení. Změna bývá složitá až do chvíle, než ji uděláte. Pak zjistíte, že je dost často ku prospěchu věci!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články