Velký horoskop kariéry a peněz na listopad 2022: Býci by si měli dát pozor na utrácení, Střelci budou hýřit nápady

Velký horoskop kariéry a peněz na listopad 2022: Býci by si měli dát pozor na utrácení, Střelci budou hýřit nápady
Zdroj: Pexels

Rok se s rokem sešel a ten nynější se pomalu chýlí ke konci. Ještě nás však čekají dva měsíce, které by měly přinést hojnost, mír do duší a upevnění rodinných vztahů. Co čeká v listopadu 2022 právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 10. 2022 06:00

Téměř celému listopadu bude vládnout Štír, který je sice ve zvěrokruhu vnímám jako negativní znamení, letos je tomu ale naopak. Do našich životů vnesl vůli bojovat, poprat se o své sny a zařídit si finanční zázemí.

Ještě před koncem měsíce ho vystřídá Střelec, který je sice trochu zdrženlivější, na druhé straně dbá o rodinu a lásku, čímž se příjemně naladíme na nadcházející Vánoce. A pokud se vám už teď zdá, že ten rok nějak rychle utekl, podívejte se, co můžete ještě před jeho koncem změnit!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tento měsíc se konečně přestaňte bát a pořádně do toho šlápněte. Rozmyslete si, co byste poradili svému nejlepšímu příteli. Aby to vzdal? Ani se nepokusil? Vždyť vy si celou dobu šlapete po štěstí, a ještě se zdráháte si to přiznat. Tohle je váš měsíc!

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Možná toužíte po změně práce, v listopadu ale pravděpodobně zjistíte, že by to byl na vás až příliš odvážný krok. Můžete si nechat poradit od kohokoliv, na druhé straně pokud vy sami s tím nesouzníte, nikdy to pro vás nebude dobré rozhodnutí, ať byste ho považovali jakkoliv za správné.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Čekají vás náročné úkoly, na které budete potřebovat veškerou odvahu a trpělivost. Nebojte se, že byste je nezvládli, budou ale hodně edukativní a naučí vás, jak pracovat sami se sebou v náročných a vypjatých situacích. Každá věc je příležitostí k růstu.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Dejte si pozor, ať nezačnete v listopadu zběsile nakupovat vánoční dárky a na konci měsíce nepřemýšlíte, co si vlastně můžete dát k večeři. Vždy máte vůli potěšit své blízké něčím naprosto unikátním, musíte ale brát v potaz své možnosti a finanční zázemí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Práce je pro vás teď prioritní, na lásku ho tolik nezbývá. Pokud je to pro vás skutečně dobrá volba a vnímáte to jako svou cestu, vytrvejte v tom. Radí-li vám vnitřní hlas, že nějakou svou životní oblast zanedbáváte, měli byste během měsíce něco přehodnotit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Tento měsíc se toho na vás navalí tolik, že budete až příliš zapomínat. Ještě před koncem roku si zkuste pořídit diář nebo jen obyčejný blok. Uleví to vaší hlavě a pomůže to do vašeho života vnést klid a řád.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Někdo z rodiny by vám tento měsíc mohl vyčítat, že pracujete až příliš. Sami víte, kolik času jste ochotni obětovat, jen dobře myslete na to, že každá vaše minuta má svou cenu. Pokud nejste schopni nic ze svých povinností předelegovat na jiné, brzy budete běsní.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

S partnerem nebude tento měsíc rozumná domluva. Ačkoliv budete toužit po vyjasnění některých otázek v oblasti financí, spíše dojde k hádce než ke kompromisu. Jděte na to tentokrát jinak a nechte svůj protějšek, ať sám navrhne možná řešení.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Užíváte si a financí na to máte dost. Jinak tomu nebude ani v listopadu, kdy konečně dopřejete sami sobě a budete dbát na to, aby vám bylo opravdu dobře. Pokud nebude, jste připraveni danou situaci opustit. To platí především v profesní sféře.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Zavázali jste se k něčemu, z čeho teď vůbec nemáte dobrý pocit. Ačkoliv situace nese několik pozitiv, negativa budou stále převládat, a v listopadu především. Řešte vše s ohledem na své možnosti. S každou pracovní zakázkou prodáváte i svůj čas.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Budete hýřit nápady, což vám umožní se v práci blýsknout a možná získat i nabízené povýšení. To s sebou ponese finanční profit a také novou příležitost, jak se něco naučit. Nezahazujte to hned jen proto, že to bude stát větší úsilí. Vy to zvládnete.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Někdo v práci se vám snaží uškodit. V listopadu byste měli konečně přijít na to, kdo to dělá a co je jeho záměrem. Udržte si nové podněty a budujte své znalosti. Jedině tak můžete bojovat s nepřejícností. V posledních dnech měsíce by se mělo vše uklidnit. Nebojte se, dobře to dopadne.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články