3 znamení zvěrokruhu, která vždy bojují o ohrožený partnerský vztah. Jste mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která vždy bojují o ohrožený partnerský vztah. Jste mezi nimi?
Zdroj: Freepik

Podívejte se, kdo pokaždé bojuje o partnerský vztah, ať už ho v něm potká cokoliv. Jsou totiž znamení zvěrokruhu, která nemají v povaze vzdávat to, co hluboce milují. Koho hvězdy vedou k tomu, aby svůj vztah a rodinu zachránil za každých okolností?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 10. 10. 2022 06:00

Udržet rodinu přes všechny nesnáze, které mohou v partnerském vztahu nastat, je někdy nesmírně obtížné. Podívejte se ale na ta znamení zvěrokruhu, která dokážou i nemožné a nikdy se nevzdávají. Je řeč právě o vás?

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Rodinné znamení, které ale také dokáže urputně prosazovat svou, to jsou Lvi. Na druhé straně vždy vědí, co jejich rodina potřebuje a dávají jí veškerou pozornost. Nikdy neupřednostní jiné lidi ze svého okolí, a to ani ve chvíli, když je jejich blízcí zradí nebo se nechovají podle jejich představ. Jim totiž umí odpustit naprosto vše.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy se nebojí dát najevo, že jsou schopné udržet rodinu i partnerský vztah přes všechny nesnáze, jaké je jen mohou potkat. Jejich blízcí u nich vždycky najdou otevřenou náruč plnou pochopení a také radu. Ačkoliv tak obvykle nevypadají, Váhy umí zvládnout každý problém světa. Nikdy to totiž nevzdávají, ačkoliv občas už mají namále!

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Občas zapomenou na to, že rodina není samozřejmost, rychle se k ní ale vracejí. Zejména muži ve znamení Střelce své partnerky nikdy neopouštějí, pokud s nimi mají dítě. Raději vše vyřeší, snaží se a dávají jim najevo svou lásku. Pokud se někde přeci jen zakoukají a připustí nevěru, nesmírně se za ni stydí. Ale jsou to jen lidi, nejsou neomylní.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články