3 znamení zvěrokruhu, která nikdy nezradí své přátele. Patříte mezi ně i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která nikdy nezradí své přátele. Patříte mezi ně i vy?
Zdroj: Freepik

Tato znamení zvěrokruhu vždy podpoří své přátele a nikdy nevyzradí jejich tajemství. Podívejte se, komu můžete důvěřovat a kdo tu pro vás bude v časech zlých i dobrých.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 04. 2022 06:00

Toužíte po pevném přátelství, které vám pomůže v těžkých dnech? Podívejte se na tři znamení zvěrokruhu, která umí udržet tajemství, nezrazují své blízké a jsou vždy připravena podat pomocnou ruku.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pro Lvy jsou jejich přátelé rodinou, a tak se za ně budou rvát do posledního dechu. Nikdy své blízké nezradí, naopak se snaží každému podat pomocnou ruku. Můžete jim bez obav svěřit svá tajemství. Nikdy je nepoužijí proti vám, nemají to v povaze. Držet si u sebe Lva je životní výhra!

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Lidé narozeni ve znamení Vah bývají psychologem všem okolo. Jejich přátelé si váží jejich upřímnosti, důvěry a zároveň vědí, že je Váhy nikdy nezradí. Nemají potřebu pomlouvat ani se vměšovat do malicherných sporů. Najdete u nich bezpečné místo, kam uschovat svá tajemství.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Bývají to flegmatici, kteří si drží úzký okruh přátel. Nikdy nikoho cíleně nepomlouvají ani nevytvářejí dusno. Vždy se snaží, aby byla každá neshoda zažehnána upřímnou rozpravou, která může být lidem kolem nich až nepříjemná. Střelci ale neumějí žít v dusnu a jsou připraveni říct vše narovinu. Zradu nemají v povaze.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články