3 znamení zvěrokruhu, pro která bude jaro 2022 naprosto výjimečné. Co přináší?

3 znamení zvěrokruhu, pro která bude jaro 2022 naprosto výjimečné. Co přináší?
Zdroj: Freepik

Podívejte se, která znamení zvěrokruhu čekají fantastické příležitosti a rozhodně nebudou na jaře 2022 sedět v koutě! Ačkoliv vám teď možná připadá, že se vůbec nic neděje, opak je pravdou. Budete to právě vy, kdo se posune zase o krok dál?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 04. 2022 06:00

Tíživé roky, které máme za sebou, nás ženou ke změně k lepšímu. Podívejte se, která tři znamení zvěrokruhu na jaře zazáří a budou mít šanci dokázat, co se v nich skrývá. Budete to právě vy?

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Zlomených srdcí už bylo dost, i vy jste si užili pár pádů. Teď ale přichází sladká odměna za to, co vše jste zvládli překonat. Dokud nezavřete dveře za minulostí, nové nemá šanci, aby se dělo. Vždy, když něco končí, je to příležitost ke změně. A i to, co se zprvu zdá jako obrovská tragédie, se časem může ukázat jako požehnání, které potřebujete. Vítejte všechno. Úspěchy i nezdary. Přijde láska i zářná kariéra.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Jaro vám přináší příležitost ke změně, nedosáhnete jí však, pokud nezískáte odvahu udělat první krok. Nic vám nespadne jen tak do klína, je čas na akci! Zdá se také, že vám v posledních týdnech až zoufale chybějí přátelé. Obnovte kontakty a ozvěte se těm, které jste dlouho neviděli. Právě někde nad kafíčkem se starým známým se skrývá pracovní příležitost vašich snů, která se jen tak nebude opakovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Potřebujete inspiraci, která vám zoufale chybí. Udělejte si tabulku svých vizí a zaměřte se na pozitivní věci ve svém životě. Na jaře dostanete obrovskou příležitost, kterou jste roky neměli, tak se na ni dostatečně připravte. Jedině tak z ní vytěžíte maximum. Týkat se bude zejména financí, a to buď nové kariéry, založení firmy a nebo koupě výhodné nemovitosti. Váš život snů je na spadnutí, tak ho vítejte s otevřenou náručí a užívejte si to!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články