3 znamení zvěrokruhu, která čeká na jaře 2022 zkouška víry v sebe sama. Najdete se mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která čeká na jaře 2022 zkouška víry v sebe sama. Najdete se mezi nimi?
Zdroj: Pixabay

Změna vždy bolí. Někdy je ale naprosto nevyhnutelná, abyste se v životě někam posunuli. Která tři znamení zvěrokruhu by na jaře 2022 měla vzít rozum do hrsti, dodat si odvahu a vykročit ke spokojenější budoucnosti?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 03. 04. 2022 06:00

Postavit se sám za sebe není vůbec jednoduché. Vážně se to lépe říká, než dělá, viďte? Právě jaro je pro vás ale příležitostí, jak ukázat, že si ten báječný život snů zasloužíte. Vesmír nezačne podnikat nutné kroky, dokud neuvidí vaši iniciativu. Co můžete vlastně ztratit?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Navenek vypadáte jako drsňáci, ale uvnitř jste vlastně úplně malincí. Pracovní nabídka, která vám do života přijde právě na jaře, bude zkouškou vašich vyjednávacích schopností a také vůle se prodat. Pokud jen odkýváte, co vám bude předneseno, budete nakonec nešťastní, kolik práce vám padlo na hlavu a jaké za to máte finanční ohodnocení.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Ukažte svou sílu a postavte se za sebe! Nenechte partnera, aby s vámi manipuloval nebo vám dokonce vnuknul myšlenku, že za nic nestojíte. Pokud máte vztah, ve kterém se cítíte méněcenní a k ničemu, ukončete ho. Nic dobrého z toho nekouká. Život máte jen jeden, není čas druhé přesvědčovat o vaší hodnotě. Buď ji vidí, nebo je nechte jít.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Stejně jako u Vodnářů půjde i u vás hlavně o práci. Finanční ohodnocení, které vás v práci dlouhodobě stresuje, je načase řešit. Buď si řekněte o přidání, nebo dejte výpověď. Přeci jen žít každý den od výplaty k výplatě je o ničem. Když uděláte ten první velký krok, Vesmír vám rád pošle do života nový impuls. Věci se nepohnou, dokud neprojevíte odvahu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články