Sněžný úplněk ve Lvu přichází: 3 znamení zvěrokruhu, kterým přinese štěstí

Sněžný úplněk ve Lvu přichází: 3 znamení zvěrokruhu, kterým přinese štěstí
Zdroj: Freepik

Sněžný úplněk ve znamení Lva přichází už v neděli 5. února 2023. Přináší zvýšené sebevědomí a víru v sebe sama, zahání zimní deprese a melancholii. A třem znamením zvěrokruhu také nabízí vyšší šanci na životní štěstí.

Jana Jánská
Jana Jánská 04. 02. 2023 05:36

Po vůbec prvním úplňku v roce 2023, tzv. vlčím, přichází další hvězdný úkaz. Druhý úplněk roku 2023 je ve znamení Lva a nastává v neděli 5. února 2023, konkrétně pak v 19.28 hodin našeho času.

Říká se mu také sněžný úplněk, protože v tomto měsíci uprostřed pravé zimy nebývalo o sníh nouze. Dříve se mu říkalo také hladový úplněk, protože v třeskutých mrazech byla nouze o potravu. A kterým třem znamením zvěrokruhu přinese nadcházející sněžný úplněk štěstí?

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci mají v této době štěstí na dohled. Chtějí-li však dojít k cíli a sáhnout si na štěstí, potřebují odvahu, snahu a vytrvalost. Pokud budou v příštích dnech pozváni na důležitou událost, může se jim zpříjemnit život a ti nezadaní možná potkají i novou lásku.

Na co pozor: Především na majetek, Býci by mohli být nemile překvapeni. Ztráta něčeho cenného je bohužel na spadnutí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zrozencům ve znamení Vah bude štěstí mimořádně přát. Zvýší si jejich prestiž, oblíbenost a potkají nové zajímavé osoby, které je v životě posunou zase o kousek dál. Patří-li navíc mezi ty, kteří mají potíže s láskou, mohou je zdárně vyřešit právě v těchto dnech.

Na co pozor: Trápily vás, milé Váhy, drobné rodinné rozepře a nesoulady? Nezachováte-li chladnou hlavu, mohou se jen prohloubit.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V příštích dnech budou Vodnáře provázet samé šťastné náhody, ať už se jedná o sféru zaměstnání, vztahy či peníze. Pokud už dlouho odkládají rozhodnutí, ze kterého mají trochu strach, měli by ho udělat právě nyní. Vše pak dopadne zdárně a ke spokojenosti všech kolem.

Na co pozor: Někteří Vodnáři by se měli zamyslet nad svým povýšeneckým chováním, mohlo by se jim vymstít nejen ve vztazích.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články