Vlčí úplněk přichází: 3 znamení zvěrokruhu, kterým přinese pekelně žhavý flirt

Vlčí úplněk přichází: 3 znamení zvěrokruhu, kterým přinese pekelně žhavý flirt
Zdroj: Freepik

Chybí vám trochu toho jiskření? Máte pocit, že se ve vašem životě neděje nic vzrušujícího? Nezoufejte, možná právě vy patříte mezi tři znamení zvěrokruhu, kterým nadcházející vlčí úplněk přinese pekelně žhavý flirt.

Jana Jánská
Jana Jánská 06. 01. 2023 06:09

Vůbec první úplněk roku 2023 je ve znamení Raka a nastává v sobotu 7. ledna 2023, konkrétně pak v 00.07 hodin našeho času. Říká se mu takové vlčí úplněk. Proč? Protože v tomto období bývala největší zima a nejvíce sněhu a nešťastní vlci často hladově vyli v blízkosti lidských obydlí. A kterým že třem znamením zvěrokruhu může přinést pořádně žhavé chvilky?

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, pokud hledáte lásku, využijte právě vlčí úplněk. Ve vašem okolí se totiž pohybuje zatraceně atraktivní člověk, kterému už dlouho nedáváte spát.

Ocitáte se v jeho hříšných snech, nejraději by s vámi dělal všechno to, při čemž se obvykle červenáte. Pokud jste nezadaní, může z toho být velká láska. A pokud snad už protějšek máte, užijte si alespoň nevinné chvilkové zajiskření a ten pocit, že jste velmi žádoucí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zrozenci ve znamení Vah, můžete se začít červenat. Ve vašem okolí se zčistajasna objeví člověk, který vás velmi uchvátí. Myšlenky na něj vás budou přepadat během dne a možná vám ani nedají spát.

Je fajn vědět, že ona osoba to má podobně, rovněž pro ni jste velmi sexy. Poznáte to záhy, začne to nevinnými poznámkami a skončí jasnou nabídkou. Je jen na vás, v jakém budete rozpoložení a zda toho využijete. Varování pro zadané: Ať už bude nabídka sebelákavější, nezapomínejte na to, že vedle sebe máte báječného člověka!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Drazí Kozorozi, v nejbližších dnech nebudete mít díky správné konstelaci hvězd sebemenší problémy s komunikací s opačným pohlavím. Okolí vás tak bude mít za extrémně milé a vtipné společníky.

Jste-li zadaní, můžete se proto těšit na prohloubení stávajících vztahů. Single Kozorozi se naopak mohou zakoukat do člověka, který je silně citově založený. Ve všech případech si však užijete báječného flirtování, v dlouhodobém partnerství možná i návrat do dob, kdy jste si byli s protějškem zcela noví a každý vzájemný dotek vás pořádně rozpálil.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články