3 znamení zvěrokruhu, která na Velikonoce 2022 mohou najít lásku jako z pohádky

3 znamení zvěrokruhu, která na Velikonoce 2022 mohou najít lásku jako z pohádky
Zdroj: Freepik

Podívejte se, kdo na Velikonoce 2022 najde opravdovou lásku! Pro která tři znamení zvěrokruhu nastává ten správný čas se zamilovat a začít si užívat jaro plnými doušky?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 10. 04. 2022 06:00

Velikonoční svátky, jaro a touha se zamilovat. Je vám to povědomé? Podívejte se, kdo tentokrát může najít lásku jako z pohádky a kde by se po ní měl poohlížet.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pracovní povinnosti vám do teď nedovolovaly soustředit se na lásku, po které vnitřně tolik toužíte. Volno o Velikonocích vám poskytne prostor zpomalit a vnímat, koho v životě opravdu máte. Možná je vaše životní láska daleko blíž, než jste si mysleli. Dejte šanci i tomu, kdo na první pohled není váš typ. Možná budete překvapení.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Neseďte o Velikonocích doma a vyrazte za rodinou. Právě tam byste mohli potkat osobu, kterou jste už roky neviděli, ale právě teď je ten pravý čas na opětovné shledání. Romanticky laděné jarní svátky vás přesvědčí, že ještě není všechno ztracené a vy se můžete opravdu zamilovat. A bude to stát za to, to je víc než jasné!

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Změna prostředí vám prospěla, a tak máte dnes daleko větší možnosti, kde se poohlížet. Toužíte po něčem, co je skutečné, opravdové a zároveň obrovské. Do teď vám nebyl nikdo dost dobrý. Právě na Velikonoce byste ale měli potkat osobu, která zcela změní vaše vnímání reality. Zkrátka se naprosto uvolníte a dovolíte si jen tak plynout. A také se zamilovat.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články