3 znamení zvěrokruhu, která svým blízkým odpouštějí až příliš. Patříte mezi ně i vy?

3 znamení zvěrokruhu, která svým blízkým odpouštějí až příliš. Patříte mezi ně i vy?
Zdroj: Pixabay

Která znamení zvěrokruhu raději odpustí, než aby o druhé přišla, kdo se nad křivdou dlouho nepozastavuje a u koho to souvisí hlavně se sebevědomím? Podívejte se na tři znamení zvěrokruhu, která svým blízkým odpouštějí až příliš.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 07. 04. 2022 06:00

Odpustit znamená, že od sebe něco necháte odejít. Podívejte se, která znamení zvěrokruhu odpouštějí až příliš a jaké k tomu mají důvody.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tvrdá skořápka Vodnářů z nich někdy dělá hrdiny, kteří se umí vyrovnat s jakoukoliv situací a nikdy neselžou. Slzy ukázat neumí, rány si lížou sami a emoce je opustily už dávno. Odpouštějí věci, které by u ostatních byly přes čáru, protože často marně hledají svou sebehodnotu. Na Vodnáře hodně působí traumata z dětství, kvůli kterým mohou trpět nízkým sebevědomím.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby umí být emotivní, výbušné, žárlivé i nedůvěřivé. Na druhé straně jsou splachovací a snadno zapomenou na to, co jim jeden den ukřivdilo. Je to tím, že jejich mínění o sobě samých není nikterak valné a často se bojí, že je druzí opustí, pokud s nimi nebudou souhlasit. Snaží se neustále někomu zavděčit a myslí si, že tohle je ta správná cesta. V pozdějším věku většinou dojdou k jinému přesvědčení.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy nikdy nezapomínají, přesto je pro ně důležitější udržení rodiny než vlastní ego. Ublíží jim často i to, co by s ostatními ani nehnulo. Váhy jsou zkrátka senzitivnější, všechno si až příliš berou a potom umí vymyslet krutou výčitku. Ale! Nikdy nebudou vytvářet zbytečné rozbroje, je pro ně důležitá rodina, klid a láska. Proto raději překousnou i to, co je uvnitř stále sžírá.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články