3 znamení zvěrokruhu, která jsou až přehnaně nostalgická. Najdete se mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která jsou až přehnaně nostalgická. Najdete se mezi nimi?
Zdroj: Pixabay

Zkuste už teď hádat, kdo vám vyčte deset let starou událost a kdo si bude vystavovat padesát let starou fotku. Jste mezi znameními zvěrokruhu, která často propadají nostalgii?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 01. 09. 2021 07:00

Už nemusíte hledat skutečné milovníky vzpomínek, my jsme je našli! Může vás však překvapit, že to nebude tak pozitivní počtení, jak byste si představovali. Podívejte se, kdo vzpomíná pro dobrý pocit a kdo pro výčitku.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Neustále se hrabou v minulosti a přemýšlejí, co mělo jakou souvislost s čím. Jsou neuvěřitelně vnímaví a dokážou vidět souvislosti. Často si pamatují detaily, které jsou pro ostatní nezajímavé a nepodstatné.

Divili byste se, nad čím přemýšlejí ve svých volných chvílích a kolikrát vše analyzují. Milují vzpomínky a často se k nim vracejí. Pokud přijdete k nim domů, najdete u nich mnoho a mnoho fotografií, které ukazují vzpomínky důležité pro Vodnáře.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby si pamatují každý detail, který se jim v životě stane. Mají paměť jako slon a využívají ji hlavně v partnerských vztazích. Pokud Rybě jednou způsobíte křivdu, opakovaně se k ní bude vracet a připomínat vám ji.

Tím se liší od Vodnářů, kteří se vracejí hlavně k těm šťastným vzpomínkám. Ryby to mají naopak, sebemrskačství berou jako koníčka. Vracejí se hlavně k tomu, kdo jim kde ublížil a jak moc to bolelo. A pak se v tom neustále hrabou znovu a znovu.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Naši oblíbení králové výčitek nesmějí v tomto horoskopu chybět! Neustále se vracejí k tomu, co jste podle nich udělali špatně, a nostalgicky rozjímají nad tím, že jste je nikdy neměli rádi tak, jako oni vás.

Fotografie si doma nevystavují, příliš jim nefandí. Zato si vše berou osobně a domýšlejí si naprosté nesmysly. Pak se k nim ve vzpomínkách vracejí tak často, jak uznají za vhodné. Ve chvíli, kdy máte pocit, že jste s Váhou konečně zadobře, vytáhne na vás něco, co si sami ani nepamatujete.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články