Velký horoskop vášně: Kterým znamením zvěrokruhu to spolu v posteli rozhodně nebude fungovat?

Velký horoskop vášně: Kterým znamením zvěrokruhu to spolu v posteli rozhodně nebude fungovat?
Zdroj: Freepik

Zda bude pro partnery sex tím pravým požitkem, záleží do značné míry na jejich osobnosti a potřebách. Následujícím znamením zvěrokruhu to bude v posteli s největší pravděpodobností dost skřípat.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 30. 08. 2021 16:00

Zatímco s někým zažijete skutečnou divočinu, s jiným vám to prostě nepůjde, ať se budete snažit, jak chcete. To je naprosto normální. Koneckonců stejně jako v ostatních oblastech života i v sexu má každý jiné preference a potřeby.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Toto ohnivé znamení chce ukázat, co v sexu dokáže, a umí k tomu předvést také dobrou show. I od svých protějšků proto očekává vášeň a odvahu. Panny, Kozorozi a Raci bohužel nemohou tyto jeho potřeby naplnit.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci mají pověst nejlepších milenců zvěrokruhu. Jsou něžní a milující a přivádějí své partnery co nejpomaleji k vyvrcholení, aby si celou záležitost vychutnali opravdu intenzivně. Zcela fungovat to v sexu zřejmě nebude s dominantním Vodnářem a Blíženci.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci rádi v posteli vypouštějí páru. Jsou nažhavení, přesto se svému partnerovi pozorně věnují. S Býky, Štíry, Rybami a Raky by to ale Blíženci raději neměli zkoušet.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci ukazují v posteli především své oduševnělé sexuální umění. Jdou na věc pomalu a chtějí si užít každý okamžik. Bez silného citového spojení s tímto vodním znamením nic fungovat nebude. To je ovšem aspekt, který Rakům chybí u Beranů, Blíženců nebo Vodnářů, takže s těmi je dobrý sex rozhodně nečeká.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi jsou také vynikajícími milenci a jsou nabití vášní a smyslností. Fascinuje je lidské tělo a rádi hýčkají svého partnera. Tomuto ohnivému znamení jde vždy o intenzivní prožitek. Ten ho bohužel nečeká s Pannou, Štírem, Vodnářem a Kozorohem.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

I když jsou Panny jinak velmi realistické a při zemi, v posteli prezentují pravý opak. Rádi zkoušejí nové a dobrodružné polohy a jsou velmi spontánní! Přesto se nevezou na stejné sexuální vlně s Beranem, Lvem, Střelcem nebo Vahami.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy jsou dobrým sexem téměř fascinovány a vzrušuje je překvapení jejich protějšku z něčeho nového. Milují sexu venku a v přírodě a když je chemie mezi Vahami a jejich partnerem správná, výbušná vrcholení jsou velmi častá. To však není případ Panen, Raků a Kozorohů.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři jsou velmi vášnivými milenci a nevyhýbají se odvážným polohám. Jsou to velmi sexuálně založení lidé a vydávají intenzivní smyslné vibrace. Štír také rád čas od času převezme kontrolu v posteli, což se Lvu, Panně, Blížencům nebo Kozorohovi moc líbit nebude.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

U Střelců směřuje všechno k dobrodružství! Jsou odvážní a divocí, a proto vždy hledají rozmanitý sex, do kterého jsou oba partneři aktivně zapojeni. Panna, Kozoroh nebo Ryby jsou pro ně jako sexuální partneři příliš opatrní.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi považují sex za skvělý způsob, jak vyjádřit lásku a obdiv. Proto jsou velmi empatičtí a dávají vše do toho, aby toho druhého přivedli k vyvrcholení. Bohužel tato snaha ve skutečnosti nebude zcela fungovat u Berana, Lva, Vah a Štíra.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

S Vodnáři můžete očekávat divokou jízdu plnou vášně! Sex pro ně znamená sdílení aktuální radosti s jejich partnerem. Když je vše harmonické, cítí se potom toto vzdušné znamení více propojené s tím druhým než kdykoli předtím. Sexuální chemie bude chybět u Býka, Raka, Lva, Panny a Štíra.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Když se Ryby se svými partnery naladí na stejnou vlnu, může je čekat skvělý sex. Toto vodní znamení je velmi láskyplné, rádo se mazlí a rozmazluje partnera velmi smyslným způsobem. To je pro Blížence a Střelce příliš nudné, a proto se k sobě sexuálně nehodí.

Zdroje informací:

Freundin.de

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články