Velký horoskop lásky na září 2021: Kdo tajně sní o partnerech svých přátel a kdo by doma neměl dělat dusno?

Velký horoskop lásky na září 2021: Kdo tajně sní o partnerech svých přátel a kdo by doma neměl dělat dusno?
Zdroj: Freepik

Přinášíme vám horoskop lásky na měsíc září, který mnoha znamením zvěrokruhu ukáže, kde skutečně leží jejich priority. Co na úvod školního roku čeká právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 08. 2021 07:00

Léto už je za námi a mezi naše priority se vracejí pracovní povinnosti. I proto může mnoho letních lásek během tohoto měsíce skončit. Čeká to právě vás, nebo si naopak užijete měsíc plný hlubokých citů?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Čekají vás nádherné změny, které se dotknou i vašeho partnerského vztahu. Konečně najdete společnou řeč a nastane u vás klid a harmonie.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Dejte si pozor na nevěru. Pokud o někom tajně sníte a zároveň jste zadaní, dobře si rozmyslete, jestli vám takové dobrodružství stojí za ohrožení důvěry.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

V partnerském vztahu budete řešit zejména finanční záležitosti. Vypadá to, že jste si s partnerem lhali v něčem zásadním. Nezadaní potkají novou známost.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zkuste do svého vztahu pustit více erotiky a vášně! Poslední dobou se držíte dost zpátky a vašemu partnerovi chybí intimita. Nezadaní by si měli dát pozor na nebezpečné známosti.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vyvarujte se konfliktu se svým protějškem. Poslední dobou jste až příliš útoční. Nezadaní Blíženci by zase neměli pokukovat po partnerech svých přátel. V září k tomu budou mít velmi blízko.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

S nikým se tento měsíc nesrovnávejte. Pokud jsou páry kolem vás daleko dál ve svých životních rozhodnutích než vy, přejte jim to. Ale nepokoušejte se je dohnat. K čemu by to bylo?

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Zkuste chvíli nedělat zbytečné drama, ano? Koukejte na vše pozitivně a tisíckrát se vám to vrátí. Další dusno by váš vztah už nemusel přežít. Přestáváte si vážit toho, co máte.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Něco jste opravdu zvorali a v září máte poslední šanci to napravit. Pokud nespolknete veškerou hrdost a neomluvíte se, mohl by vás potkat hořký podzimní rozchod.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Září vám nabízí obrovskou příležitost, jak si konečně pořádně zaflirtovat! Pozornost vám bude zkrátka vyhovovat. Budete neodolatelní a váš humor bude okouzlující.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud jste se během léta bezmyšlenkovitě vrhli do partnerského vztahu, podzim by ho mohl ukončit. Vracíte se ke svým pracovním povinnostem a připomenete si priority, které nebudou v souladu s vaším vztahem.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

V září budete velcí romantici. Ačkoliv vám bude dělat problém myslet i na druhé, vždy to zachráníte obrovským gestem, které vaší drahé polovičce vyčaruje úsměv na tváři.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

V září očekávejte příležitost, která se neodmítá! Seznámíte se s novou osobou, která bude splňovat všechny vaše požadavky a vyrazí vám dech. Záleží však, jak se k tomu postavíte vy sami.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články