Bordeláři podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu nemají doma nikdy uklizeno?

Bordeláři podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu nemají doma nikdy uklizeno?
Zdroj: Freepik

Pokud se už teď chystáte na velký předvánoční úklid, podívejte se, která znamení zvěrokruhu vám s ním ani v nejmenším nepomohou. Pro ně je udržování pořádku zkrátka sprosté slovo.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 11. 2021 07:00

Tito lidé raději žijí v nepořádku, než by se chopili hadru a smetáku a pořádně vycídili byt. Mít nablýskanou domácnost pro ně není důležité, a to ani na Vánoce.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři úklidu moc nedají, dávají přednost kariéře. Domácí práce jim nic neříkají a když už, zlikvidují jen povrchový nepořádek, u kterého očekávají, že by si ho návštěva mohla všimnout. Okna je neuvidíte mýt dlouhé roky a to, čemu ostatní říkají "generální úklid", se u nich doma nekoná. Uklízejí špínu tam, kde je vidět. Občas. Když mají čas.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Není tomu tak u všech Vah, záleží i na ascendentu, ale zrozenci v tomto znamení bývají často hraboši. Honosí se tím, že nenávidí nepořádek, ale najdete u nich doma nahromaděno milion věcí, které nejsou ochotni vyhodit. Designovou domácnost u nich nečekejte. Uklízejí jednou za čas, a to jen v nejnutnějších případech.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby si na rozdíl od Vah na designovou domácnost potrpí, ale jsou neuvěřitelní bordeláři. Uklízejí vždy po povrchu. Pokud byste otevřeli jejich kuchyňskou linku, najdete tam rozsypané koření, mastnotu i zaschlou špínu. Neumějí si udělat čas na to, aby uklidily něco navíc. Mají naučeno to, co dělají každý den. Nepořádek mívají také ve skříních.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články