3 znamení zvěrokruhu, která nenávidí návštěvy a nejraději mají nerušený klid domova

3 znamení zvěrokruhu, která nenávidí návštěvy a nejraději mají nerušený klid domova
Zdroj: Freepik

Existují lidé, kteří milují návštěvy a za každých okolností vás královsky pohostí. U následujících tří znamení zvěrokruhu tomu tak není. Známé a širší rodinu u sebe doma nesnesou a ani se nebudou snažit, abyste se u nich cítili dobře. Která to jsou?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 04. 11. 2021 07:00

Někdo je vděčný za každou návštěvu, další si přeje, aby k němu nikdo nechodil a mohl si užívat klidu domova. Tato tři znamení zvěrokruhu patří do druhé kategorie.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

U Vodnářů si toho často nevšimnete, protože předstírají, že vás rádi vidí. Ve skutečnosti mají raději svůj klid a vy jim svou přítomností narušujete zaběhnuté rituály. Jednou za čas vás přetrpí, aby se neřeklo, ale častěji k nim nejezděte. Za absolutní vrchol považují přespání kohokoliv cizího u nich doma. To zkrátka nedávají a vadí jim to.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny jsou samotáři a mají své zvyky. Pokud je požádáte o laskavost před první ranní kávou, pravděpodobně neuspějete. Stejné je to i s návštěvami. V těch totiž Panny vidí pouze narušení svého klidu, neradi se někomu věnují nuceně. Neumějí konverzovat s těmi, kdo jim nejsou sympatičtí, a často to dávají najevo. Nebudou se snažit, abyste se u nich cítili dobře. Je jim to úplně jedno.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Nečekejte, že za vámi Váha přijede na návštěvu, i když ji budete zvát tisíckrát. Lidé v tomto znamení si raději počkají, až k nim přijedete vy, to vás potom rádi uvidí. V cizím prostředí se necítí dobře a nejraději jsou doma. Často si pořizují velké domy se zahradou, aby opravdu nikam nemuseli.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články