Muži podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která budou těmi nejlepšími táty pro vaše děti

Muži podle horoskopu: 3 znamení zvěrokruhu, která budou těmi nejlepšími táty pro vaše děti
Zdroj: Shutterstock

Založení rodiny je vážným krokem v životě každého páru. Podívejte se, zda zrovna ve vašem partnerovi dřímá podle horoskopu ten nejlepší budoucí tatínek.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 28. 10. 2021 07:00

Následující tři znamení zvěrokruhu budou skvělými otci pro vaše děti. Jedni jim dávají potřebnou lásku, druzí neocenitelné zkušenosti a ti poslední jsou prostě králové všech tatínků. Máte někoho z nich po svém boku?

Rak (22. 6. - 22. 7.)

O mužích ve znamení Raka je známo, že je pro ně rodina stěžejní. To však až tolik neplatí o jejich partnerkách. Zatímco pro své děti dýchají, ve vztahu se už tolik chovat neumějí. Narození dětí je pro ně momentem, kdy se často zklidní a začnou fungovat jako dospělí lidé. Do té doby jsou spíše puberťáky, a to bez ohledu na věk. Svému dítěti však nikdy nic neodepřou a ve všem ho podpoří. Jednají s ním jako se sobě rovným, což je u nich velmi výjimečná záležitost. Vůči ostatním se tak rozhodně nechovají.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Bývají přísní, ale spravedliví. Cokoliv chtějí jejich děti v životě dokázat, v tom je podpoří. To však neznamená, že jim dají něco zadarmo. Právě naopak. Nepotrpí si na výchovu v luxusu, chtějí, aby se každý člověk zasloužil o své místo na slunci sám. A to včetně jejich dětí. Právě tímto přístupem dávají svým dětem do života obrovský dar.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci vévodí pomyslnému žebříčku milujících otců. Jejich partnerky si často uvědomí, co v nich mají, právě ve chvíli, kdy se jim narodí dítě. Bývají totiž lepší otcové než partneři. Zejména dcery je dokážou od základu změnit. Se syny většinou posílí svou mužskou energii a duši dítěte, u dcer však rychle dospívají. Cítí velkou potřebu je chránit, stejně tak jejich matku.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články