3 znamení zvěrokruhu, která si nedostatek sebelásky kompenzují penězi

3 znamení zvěrokruhu, která si nedostatek sebelásky kompenzují penězi
Zdroj: Shutterstock

Podívejte se, která tři znamení zvěrokruhu mají raději peníze než sebe a obvykle si jimi kompenzují nízké sebevědomí. Najdete se mezi nimi?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 19. 10. 2021 07:00

Tito lidé často trpí pocity méněcennosti a aby se jich zbavili, shromažďují peníze, podle kterých pak měří hodnotu sebe sama.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Většinou trpí nedostatkem sebelásky, kterou kompenzují drahými věcmi a penězi na bankovním účtu. Luxus jim nesluší, zkrátka poznáte, že je hraný. Upozorňují na něj, protože touží po obdivu. Mívají přátele z vyšších kruhů, se kterými se snaží držet krok. To však ještě umocňuje jejich pocit marnosti.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Peníze pro ně mají přímo úměrný vztah k jejich sebevědomí a hodnotě. Nevěří si a často o sobě pochybují i v těch nejběžnějších činnostech. Mají potřebu ostatním neustále dokazovat svou hodnotu a vykládat jim, jak právě oni žijí ten nejlepší život. Nevěřte jim ani slovo, jsou to pohádkáři.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Peníze jsou pro ně to hlavní, ačkoliv jich většinou moc nemají. Podvědomě cítí sílu v lidech, kteří jsou majetní, a mají k nim respekt. Místo toho, aby přemýšleli, jak si mohou peníze vydělat, snaží se je dostat od ostatních. Nejraději by brali pořád a jiným nedali ani halíř. Jsou vypočítaví a zákeřní.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články