Blíží se Památka zesnulých: Která znamení zvěrokruhu se často se svými problémy obracejí na mrtvé?

Blíží se Památka zesnulých: Která znamení zvěrokruhu se často se svými problémy obracejí na mrtvé?
Zdroj: Shutterstock

V úterý 2. 11. 2021 nás čeká tradiční Památka zesnulých, někdy označovaná jako Dušičky. Podívejte se, která znamení zvěrokruhu jsou v tomto směru citlivější a věří, že smrtí život nekončí.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 30. 10. 2021 07:00

Na svátek zemřelých se nejen otevírá brána mezi světem mrtvých a živých, ale jsou také posíleny energie komunikace, díky nimž můžeme získat odpovědi od těch, kteří tu už s námi nejsou. Podívejte se, která tři znamení zvěrokruhu jsou k takovým energiím vnímavější než jiná.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři se často a rádi obracejí k zesnulým. Mají jejich duše jako své rádce a mentory, mnohdy k nim vznášejí otázku a čekají na odpověď. Jsou přesvědčeni, že je duše zemřelých chrání, zejména jde-li o ty, již je chránili už na Zemi. Nebudou s vámi diskutovat o tom, zda existuje něco mezi nebem a zemí. Jsou o tom bytostně přesvědčeni.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny jsou ve skrytu duše velkými příznivci magie, čarodějek a minulých životů. O tom, že se duše vracejí na zem, vůbec nepochybují. Často se, stejně jako Vodnáři, k mrtvým obracejí a vysílají k nim své otázky. Jsou přesvědčeni, že se vše na světě děje z určitého důvodu, a proto jsou schopni smrt blízkého člověka akceptovat jako posun za brány jejich světa, kam už nedohlédnou. Nikdy jim nenamluvíte, že smrtí život končí.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy jsou extrémně citlivé znamení, které umí komunikovat s jinými světy. A nejen s lidmi, kteří tu již nejsou, ale i s těmi, kteří tu teprve budou. Věří, že je duše chodí navštěvovat a dávají jim znamení, když se něco děje. Dokonce jsou přesvědčeni, že duše dětí v jejich rodině, které se mají teprve narodit, jim chodí sdělit pohlaví a zdravotní stav potomka dlouho předtím, než je prokáže moderní medicína.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články