Kamila (28): Současný přítel se spřátelil s mým bývalým. Probírají spolu, jaká jsem v posteli

Kamila (28): Současný přítel se spřátelil s mým bývalým. Probírají spolu, jaká jsem v posteli
Zdroj: Freepik

Sotva Kamila ukončila vztah se Slávkem, začala si s Daliborem. Vše se zdálo zalité sluncem, dokud se ti dva neseznámili. Tráví spolu spoustu času a dělají si srandu z Kamily a její povahy. Ta se kvůli tomu cítí velmi nekomfortně.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 11. 2021 08:00

Se Slávkem (29) jsem chodila dlouhých sedm let. Znali jsme se jako vlastní boty. Možná právě to nás nakonec rozdělilo. Zevšedněli jsme si a z našeho vztahu se vytratila láska. Poslední dva roky jsme byli spíše spolubydlící.

Po sedmiletém vztahu jsem šla hned do dalšího

Zjevně jsme to cítili oba stejně, takže když Slávek přišel s návrhem rozchodu, souhlasila jsem. Obešlo se to bez zbytečných scén. Dokud jsem ve vztahu s ním byla, neměla jsem pocit, že strádám. Až po rozchodu jsem si uvědomila, jak jsme se vzájemně dusili. Znovu jsem roztáhla křídla a rozlétla se do nového života.

Za humny na mě čekal princ v podobě Dalibora (31). Sice jsem neměla v plánu jít ze vztahu do vztahu, ale osud tomu tak chtěl. Znovu jsem zažívala ty prvotní oťukávačky, motýly v břiše a pocit absolutní zamilovanosti. Když jsem Dalibora podvědomě srovnávala se Slávkem, měl jasně navrch. Rok jsem si užívala randění a nového vztahu.

Po čase jsme spolu začali bydlet. Důvody byly dva. Chtěli jsme být pořád spolu a bylo to ekonomické. Můj byt se jevil jako ten lepší, takže se Dalibor nastěhoval ke mně. Cítila jsem se znovu šťastná a Dalibora jsem si nemohla vynachválit. Skoro jsem zapomněla, že jsem byla tolik let se Slávkem, který mu nesahal ani po kolena.

Nový přítel se spřátelil s bývalým

Jako v každém vztahu jsme se i my dva začali čas od času hádat. Jednou kvůli neuklizenému prádlu, jindy kvůli dřezu plnému nádobí. Na některé věci jsem háklivá a nepořádek je jedna z nich. Dalibor mě začal svým bordelářstvím vyloženě štvát. ,,Upadla by ti ruka, kdyby sis to prádlo po sobě uklidil?“ prudila jsem ho. ,,Ono neuteče, až půjdu kolem, seberu ho,“ odbyl mě.

To bylo něco pro mě. Zuřila jsem a rozpoutala hádku. I on se začal po čase chovat jako typický chlap. Z práce šel na pivo, aniž by mi něco řekl. Někdy přišel napitý víc, než se sluší. Jeho nejlepší kamarád je mobilní telefon nebo konzole. Rychle jsem pochopila, že všichni chlapi jsou stejní. Jenže mělo být ještě hůř.

Jednoho dne, když jsem nebyla doma, se neohlášeně stavil Slávek. Nechal si u mě nějaké věci a teď je potřeboval. Nenapadlo mě, že si s Daliborem sednou, jako by se znali roky. Když jsem přišla domů a našla ty dva u piva, jak paří počítačovou hru, málem mě vezli. ,,Co tu děláš?“ udeřila jsem na Slávka. ,,Nechal jsem tu nějaké hry a jednu nabíječku,“ odbyl mě. ,,Aha, tak pokud už to máš, můžeš jít, ne?“ snažila jsem se ho zbavit.

Společně si ze mě dělají srandu

,,Tak to přežij, kámo. Hlavně si ukliď, ať zase nevyvádí,“ pronesl Slávek směrem k Daliborovi. Když se za ním zavřely dveře, bouchla jsem. ,,Proč se s ním vůbec bavíš? A vy se mi jako smějete nebo co?“ zuřila jsem. ,,To byl jen takový vtípeček,“ uklidňoval Dalibor situaci.

To ale nebyl konec. Slávek a Dalibor spolu začali chodit na pivo a fotbal. Nedávno jsem potřebovala něco najít na netu a můj telefon se vybil. Půjčila jsem si tedy Daliborův. Našla jsem tam zprávy, ve kterých si ze mě ti dva dělají srandu. Utahují si z mého uklízení. Dokonce rozebírají, jaká jsem v posteli. Slávek mu dává tipy, jak na mě. Dalibor tvrdí, že dělám z komára velblouda, ale mně to vadí. Necítím se v té roli pomlouvané zrovna dobře.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články