Miloslav (34): Mám doma nejbáječnější ženskou na světě. Přesto jsem udělal hloupost, které nepřestanu litovat

Miloslav (34): Mám doma nejbáječnější ženskou na světě. Přesto jsem udělal hloupost, které nepřestanu litovat
Zdroj: Pixabay

I přesto, že Miloslav moc dobře věděl, že má doma dokonalou ženu, udělal chybu. Zcela neplánovaně se vyspal se svojí šéfovou. Ta si z inkriminované noci pořídila fotografický záznam, který obratem zaslala Miloslavově manželce.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 01. 11. 2021 08:00

S klidným srdcem mohu říct, že mám tu nejlepší ženu na světě. Denisa (30) má snad všechny dobré vlastnosti. Od laskavosti a dobrosrdečnosti až po pracovitost a mírumilovnost. Troufám si říct, že postrádá jakoukoli temnou stránku. A takovému člověku, který by se pro ostatní roztrhal, jsem zlomil srdce.

Měl jsem pocit, že si takového anděla nezasloužím

Seznámili jsme se zcela náhodou. Denča pomáhala v jednom útulku, kam jsem si šel vybrat psa. Stačil jeden pohled, abych věděl, že jsem se zamiloval. Ona měla v očích něco nadlidského, čemu jsem nedokázal odolat. Vypadala jako křehká panenka, kterou musím nosit na rukách.

Působila tak nevinně a neposkvrněně. To byste ji museli vidět, abyste pochopili, o čem mluvím. Denisa se ke mně chovala s obrovskou úctou. Náš vztah byl postavený na pevných základech. Denisa ke mně byla ve všem upřímná. Když se jí něco nezdálo, zvolila šarmantní způsob, jak mi to sdělit.

Hádky, které provázejí skoro každý vztah, jsme neznali. I to zlé jsme si dokázali bez výčitek vyříkat. Dlouho jsem se odhodlával k tomu, abych ji požádal o ruku. Přeci jen žena jejích kvalit si mohla mezi muži vybírat. Svatba byla jako z pohádky a já věděl, že o Denisu nikdy nechci přijít. Ani po šesti letech se na naší vášni a lásce nic nezměnilo.

Šéfová mě poslala na dvoudenní služební cestu

Denisa vždycky věděla, co má říct. Uměla se za mě postavit. V době, kdy jsem váhal, zda mám nastoupit do kreativní agentury, protože jsem si nevěřil, mi dodala tolik sebevědomí, že jsem to nakonec zkusil. A povedlo se. Patřím v tomto oboru k těm úspěšnějším. Vděčím za to hlavně Denise. Ona nic nenamítala, ani když jsem se víc věnoval svým koníčkům než jí samé.

Vždycky mi řekla: ,,Osobní růst je velmi důležitý.“ Když jsem o ní mluvil s přáteli, pánské osazenstvo mi závidělo. Já nebyl z těch, co se doma museli ptát, zda mohou jít na pivo nebo na fotbal. Já měl totiž doma anděla.

V nové práci se mi skutečně dařilo. Ukázalo se, že moje kreativita nezná mezí, a tak jsem dostával čím dál zajímavější zakázky. Bylo s tím spojeno i cestování a přespávání na hotelech. Mojí šéfkou byla ambiciózní sexy čtyřicátnice, která si na mě podle slov kolegů brousila zuby. Mně to tak nepřišlo, takže když mi oznámila, že spolu pojedeme na dvoudenní služební cestu, problém jsem v tom neviděl.

Ztratil jsem rozum a svoji ženu podvedl

Po pracovních schůzkách jsme zašli na večeři a následně do baru na pivo. Večer se docela vyvedl. Oba jsme měli radost ze získané zakázky a řádně jsme to zapili. Možná víc, než jsme měli. Když na mě Olívie na hotelu vyjela, ztratil jsem rozum a vyspal se s ní. Nechal jsem se unést situací a užil si nezávazný sex. Jenže Olívie už měla vymyšlený plán.

Pořídila si z naší noci fotografie, které obratem zaslala Denise. ,,Já ti to vysvětlím,“ utěšoval jsem zdrcenou manželku, když jsem se vrátil domů, a modlil se v odpuštění. Denisa mě nechala mluvit, což bylo snad ještě horší, než kdyby na mě řvala. Pak pomalu vstala a řekla: ,,Lidé dělají chyby. Odpouštím ti. Jen, už nic nebude jako dřív. Naboural jsi naši důvěru,“ oznámila mi a mně došlo, co jsem za debila. Opět se ukázala jako charakter, ale tak si říkám, vážně si takovou ženu zasloužím?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články