Adéla (24): Přítel mě podvedl, tak jsem se mu chtěla pomstít. Jenže teď se cítím ještě hůř

Adéla (24): Přítel mě podvedl, tak jsem se mu chtěla pomstít. Jenže teď se cítím ještě hůř
Zdroj: Unsplash

Když Adéla zjistila, že ji přítel podvádí, chtěla se mu pomstít a vyspala se s jeho nejlepším kamarádem. Myslela si, že jí to pomůže přítelovu zradu překonat. Místo toho ale zlomila srdce někomu, kdo si to nezasloužil.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 07. 03. 2021 17:05

Doufala jsem, že zrovna mně se nevěra ve vztahu vyhne. Žila jsem tři roky v iluzi, že náš vztah s Tobiášem (27) je ideální.

Nevěra ve mně probudila chuť na pomstu

První dva roky jsem se vznášela na růžovém obláčku. Tobiáš byl vzorný partner. Nosil mi jen tak květiny. Bydlet jsme spolu začali skoro po roce vztahu. Děti jsme plánovali, ale dřív než ve třiceti jsem je nechtěla. Chtěli jsme si ještě užívat. Z našich společných přátel vznikla skvělá banda lidí. Jezdili jsme na vodu a o víkendech pořádali grilovací party.

Ani ve snu by mě nenapadlo, že si  Tobiáš brousí zuby na jednu holku z naší bandy. Nenapadlo mě to ani ve chvíli, kdy ke mně přestal být tak pozorný a hodný. Často se beze slova vytrácel z domu. Nikdy přesně nedokázal říct, kde vlastně byl. Jasně, že první, co mě napadlo, bylo, že někoho má. Ale Tamara mi nikdy na mysl nepřišla.

Když jsem to měla potvrzené, málem jsem se zhroutila. První pocit, který se ve mně probudil, byl vztek. Měla jsme nutkavou potřebu se Tobiášovi pomstít. Udělal ze mě před všemi hlupáka. O tom, že mi zlomil srdce, ani nemluvím. Byla jsem si dobře vědoma toho, že jeho nejlepší kamarád Tomáš po mně vždycky toužil.

Vyspala jsem se s jeho nejlepším kamarádem

Ve vzteku jsem na sebe hodila co nejvíc sexy prádlo a vyrazila za Tomášem. ,,Tobiáš mě podvádí. Mám chuť se mu pomstít, pomůžeš mi?“ otázala jsem se prostě. Tomáš stál ve dveřích a nenechal se dlouho pobízet. Vrhla jsem se na něj a začala ho líbat. Trhal ze mě oblečení jako smyslů zbavený.

Během sexu mi říkal, že o této chvíli snil poslední tři roky. Mám pocit, že dokonce vyslovil onu větu: ,,Miluji tě, konečně budeme spolu.“ Já pod vlivem vzteku a částečně i smutku z toho, co se stalo, jsem ho nebrala vážně. Když bylo po všem, stihla jsem nás ještě vyfotit v posteli. Vrátila jsem se domů a sbalila si věci. Vlezla jsem Tobiášovi do počítače a fotku s Tomášem mu dala na plochu.

S pocitem absolutního triumfu jsem odjela ke kamarádce. Večer mi Tobiáš několikrát volal. Nezvedla jsem to. Nechtěla jsem ho vůbec slyšet. Jenže se to celé nějak zkomplikovalo. Tomáš, kterého jsem použila jako nástroj pro pomstu, to celé pochopil jinak. Začal mi volat a žadonit o rande. Posílal mi zamilované zprávy.

Teď se cítím ještě hůř než předtím

Můj pocit vítězství byl ten tam. Nevěděla jsem, že je do mě Tomáš zamilovaný, a zbytečně mu ublížila. Navíc jsem rozbila přátelství mezi Tomem a Tobiášem. Cítím se mizerně.

Tobiáš už se s tím nejspíš smířil, protože se přes měsíc neozval. Horší je to s Tomášem, který stále neztrácí naději, že bychom mohli tvořit pár. Kdybych mohla vrátit čas, zvolila bych jiný způsob pomsty. Ze všeho mi zůstaly jen oči pro pláč.

Vlastně už se nevídám ani s nikým z naší party. Každý kroutí hlavou nad tím, co jsem udělala. Ani se jim nedivím. Sama se za to stydím. Teď abych chodila kanály.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články